ismet1 kullanıcısının son içeriği

1. I

ADANOFF Light Off-Road Gezisi (17 Nisan 2011)

Ynt: ADANOFF Light Off-Road Gezisi (17 Nisan 2011) Yazın tamamlarız parkuru..
  2. I

ADANOFF LİGH OFFROAD 17 NİSAN .SON TOPİC

Ynt: ADANOFF LİGH OFFROAD 17 NİSAN .SON TOPİC takip
  3. I

Adana'da Kum Ocağında Light Off Road (16 Ocak 2011)

Ynt: Adana'da Kum Ocağında Light Off Road (16 Ocak 2011) Geçin dalganızı: :) benim suzikiye bugün yüzme öğrettim.O kadar sudan çıktı,motor nazlanmadan çalıştı eve sorunsuz getirdi....:)
  4. I

Adana'da Kum Ocağında Light Off Road (16 Ocak 2011)

Ynt: Adana'da Kum Ocağında Light Off Road (16 Ocak 2011) :) fotoları bekliyoruz..............
  5. I

Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri (09 Ocak 2011)

Ynt: Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri (09 Ocak 2011) Yarın kaçta gidiyorsunuz?
  6. I

Ynt: Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri (09 Ocak 2011) Liderlerin torun sahibi olması tercih nedenidir.Hem çoluk çocuklarını,hem torunlarını ,hem de bizi düşünürler.:)
  7. I

Ynt: Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri (09 Ocak 2011) Liderlik için Mahmut Demir ve Atilla Küpeli'yi öneriyorum.............
  8. I

Ynt: Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri (09 Ocak 2011) 8- Offroad koşullarındaki dere, çamur ve engel aşma gibi "özel geçiş etaplarında", bir araç etabı bitirmeden diğeri kesinlikle girmez.:(
  9. I

Ynt: Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri (09 Ocak 2011) Pazar günü çamurdan çıkarma organizasyonundaki bazı aksaklıklar için güvenlik kurallarına uymamız ve disiplinize olmamızda fayda var diye düşünüyorum.Gezenbilirden aşağıda alıntı yaptım.Uymamızda fayda olacağı...
  10. I

Ynt: Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri (09 Ocak 2011) Kar bizi çağırıyor:))))))
  11. I

Ynt: Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri (09 Ocak 2011) Benim arabanın çamurundan 3.sayfaya çamur virüsü bulaşmıştır.Sayfa çamura battı,çıkamıyor..............
  12. I

Ynt: Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri (09 Ocak 2011) Ben de biraz çamurda eğlendim :)Biraz grubu kurtarmada disiplinize etmekte fayda var.Kurtarma harekatı bayağı acemice oldu..............Bir kaç tane işi bilen grup lideri seçelim...Çete seviyesinden düzenli...
  13. I

Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri Duyurusu (09 Ocak 2011)

Ynt: Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri Duyurusu (09 Ocak 2011) Şehir dışına çıkacak gibiyim.Çıkmazsam kesin gelmeye çalışırım.Herkese selamlar........
  14. I

Çukurova Off-Road; Tarsus - Çamlıyayla Baştepe Gezisi (02 Ocak 2011)

Ynt: Çukurova Off-Road; Tarsus - Çamlıyayla Baştepe Gezisi (02 Ocak 2011) Benim durumum cumartesi günü belli olur.Katılmaya çalışacağım.
  15. I

Debriyaj Sertleşmesi Nedeni Nedir?

Ynt: Debriyaj Sertleşmesi Nedeni Nedir? Tşk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,016
Kayıtlı Üye Sayımız
166,763
Kaydolan Son Üyemiz
azzdmr