Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri (09 Ocak 2011)
Liderlerin torun sahibi olması tercih nedenidir.Hem çoluk çocuklarını,hem torunlarını ,hem de bizi düşünürler.:)
8- Offroad koşullarındaki dere, çamur ve engel aşma gibi "özel geçiş etaplarında", bir araç etabı bitirmeden diğeri kesinlikle girmez.:(
Pazar günü çamurdan çıkarma organizasyonundaki bazı aksaklıklar için güvenlik kurallarına uymamız ve disiplinize olmamızda fayda var diye düşünüyorum.Gezenbilirden aşağıda alıntı yaptım.Uymamızda fayda olacağı...
Ben de biraz çamurda eğlendim :)Biraz grubu kurtarmada disiplinize etmekte fayda var.Kurtarma harekatı bayağı acemice oldu..............Bir kaç tane işi bilen grup lideri seçelim...Çete seviyesinden düzenli...
Ynt: Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri Duyurusu (09 Ocak 2011)
Şehir dışına çıkacak gibiyim.Çıkmazsam kesin gelmeye çalışırım.Herkese selamlar........