Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Duster İç Mekan Sesleri
arkadan gelen ses bendede vardı aradım aradım en son bagaj kapağının kilit karşılığını öne aldım geçti bagaj kapağından geliyomuş ses bilginiz olsun.
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?
serkan kardeşim ali beyin gitti gidiyordaki ilanı nerde bulamadım yardımcı olurmusun ayrıca cam rüzgarlıkları fitilin içinde camı zorlamıyormu açılıp kapanırken paylaşımların için çok teşekkürler..
Ynt: Duster İç Mekan Sesleri
benim araçta çukurlara girince tok bir tıkırtı sesi geliyordu arka bagaj kapağından geldiğini buldum kilit karşılığını biraz ileri alarak boşluğunu aldım ses gitti...
Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)
benim araba bilgisayarı hep 6.3 gösteriyo ne aşağı ne yukarı her hızda ve her yolda aynı olurmu böyle bişi..
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?
sanruff çok güzel olmuşta muayeneye gidince ne derler acaba ,ruhsata işletmek gerekmezmi orijinalinde böyle bi şey yok çünki. ???
Ynt: Dacia Duster Aksesuarları ve Montaj Talimatları
serviste tanesine 70 tl istediler 4 tanesi 280 tl çok geldi bana yan sanayi 35 tl önler sadece çifti. arka kapılara yok.
Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)
bu araçların şamandıraları bence kesin arızalı 3 çizgi düştü depoyu fulledim 130 tl yakıt aldı .
Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi
ben arkadaşımdan aldım,4500 km de idi ,sitesinde fiatlar var sanırım 40200 tl.look paketi ve metalik boya farkı ile.
Ynt: Dacia Duster Aksesuarları ve Montaj Talimatları
acaba bu camlara takılan rüzgarlıkları nerden bulabilirim ve fiat hususunda bilgisi olan varmı,teşekkürler. :(