Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ne Tur GPS Tercıh Edeyım
GPSMAP 60 CSx modeli sizin için uygun olur. Yamaç paraşütü ve benzeri etkinliklerde kullananları görmüştüm. Ben satın aldığımda topo harita ve navcity içerisinde yüklü olarak geldi. Bu modelde dijital pusula mevcut. Hareket halindeyken gps yönünüzü büyük bir...
Ynt: Satılık 2006 Ford Ranger XLT 4x4
Sanırım ilanı verenler komisyoncu oluyor. Araç sahibine ulaşılamasın diye böyle yapıyorlar. Başka geçerli bir sebep aklıma gelmiyor :)
Ynt: Motosiklet Nasıl Parkedilir?
Eğer selede reçine süpriziyle karşılaşmak istemiyorsanız motorunuzu sıcak günlerde çam ağaçlarının altına bırakmayın. Bırakacaksanızda brandalamayı ihmal etmeyin :)
2005 - 2006 model 3 kapı grand vitara 1.6 almaya karar verdim. Benim ilk aracım olacak dolayısıyla biraz bilgisizim. Araştırıyorum.
Bu aracın bir yıllık masrafı (Kasko + vergi + muayene vb.) ne kadar olur?
Bilgi verebilirseniz sevinirim.
Ynt: Çinli Araçların Çarpışma Testleri
Eğer dediğiniz gibiyse ben bu bahsı geçen uyanıklardan değilim :D Youtube'da gorunce paylaşayım dediydim. Yanlış anlaşma olmasın.
Ynt: Ne Tur GPS Tercıh Edeyım
GPS teknolojisi konum belirlerken oldukca basarildir. Ancak teknik ve geometrik sebeplerden yukseklik tayini konusunda pek hassas degildir. Dolayısıyla aynı cihazlar bile olsa yukseklik tayininde farklılıklar olması normal.
Bu sebepten 60csx ve bircok modelde...
Ynt: Çinli Araçların Çarpışma Testleri
Ne kadar kurallara uygun ve hatasız kullanılıyor olsa da; araçların belli güvenlik standartlarına sahip olmasında yarar var. Kazanın nereden nasıl geleceği belli olmaz.
Ynt: Yol Bisikleti Restorasyonu ?..
Merhaba bisikletinizin parçalarını yenilemek yerine yeni bisiklet almanızı tavsiye ederim.
Bisiklet komponentleri ayrı ayrı alındığında ciddi bir maliyet oluşturuyor. Ayrıca bisikletlerin kadro üzerlerindeki yuvalar ve deliklerin ölçüleri zaman içinde...
Ynt: 1 Temmuz Denizcilik Bayramınız Kutlu Olsun
1 Temmuz'ları 1935'ten bu yana "Kabotaj Bayramı" olarak kutladık. Denizcilik Müsteşarlığı karar verdi. Bu yıldan itibaren 1 Temmuz'lar "Denizcilik Bayramı" olacak.