İZZLAND kullanıcısının son içeriği

1. İZZLAND

Toyota Hılux Ln106 Revizyonda :)

Ynt: Toyota Hılux Ln106 Revizyonda :) Maşallah , Allah kaza ve nazardan saklasın , iyi günlerde kullanın ağız tadı ile ;)
  2. İZZLAND

Çarpışantürk marka 4 adet demir off-road jantı 15" 5X127 bijon aralığı

Ynt: Çarpışantürk marka 4 adet demir off-road jantı 15" 5X127 bijon aralığı Sayın satıcı 6 bijonu yokmu bunun sizde ?
  3. İZZLAND

Ynt: Toyota Hılux Ln106 Revizyonda :) Hayırlı olsun , mat siyah keyiflidir lakin en ufak dalga , göçük vs belli oluyor dikkat etmek lazım . Hadi bakalım bekliyoruz yeni resimleri kolay gelsin ;)
  4. İZZLAND

SATILIK... 4 adet..6x139,7x7 jant ve lastık takım...

Ynt: SATILIK... 4 adet..6x139,7x7 jant ve lastık takım... Jantlar içinde ben bir fiyat alayım , ikimizinde işi görülsün ;)
  5. İZZLAND

TOYOTA JANTI 2.EL 16 X 6

Ynt: TOYOTA JANTI 2.EL 16 X 6 Eyvallah ismail bey , oraya kadar tamam bunun fiyatı filan yokmu , bila bedelmidir hemen gelip alayım :)
  6. İZZLAND

TOYOTA JANTI 2.EL 16 X 6

Ynt: TOYOTA JANTI 2.EL 16 X 6 toyota jantı ?
  7. İZZLAND

Ynt: Toyota Hılux Ln106 Revizyonda :) :) :)
  8. İZZLAND

Ynt: Toyota Hılux Ln106 Revizyonda :)
  9. İZZLAND

Toyota Hilux LN106'da Hararet Sorunu?

Teşekkürler Ali bey , varolun ;)
  10. İZZLAND

Ynt: Toyota Hılux Ln106 Revizyonda :) Evet mekanı cennet olsun , Faruk abinin aracı idi ,en son Artvin e gittiğini duymuştum şimdide , komşu hemşerime nasip olmuş. Kardeşim hayırlarla kullan , kazasız belasız inşallah . Haa bu arada Türkiyede iki adet sarı LN106 vardır bilgin olsun ;D
  11. İZZLAND

içim cız etti - memleketten havadis

Ynt: içim cız etti - memleketten havadis Söylediklerinize candan katılıyorum ,lakin bildiğim kadarı ile orman işletmesi zaman zaman bölgesel gençleştirme , çalışması yapmakta . Tamamının kesilmesi , yeni fidanların kapan kalmaması ve hep aynı yaşta olmaları . Teknik olarak sağlıklı bir durum...
  12. İZZLAND

lımıted slıp diffransıyel de balata arıyorum.

Ynt: lımıted slıp diffransıyel de balata arıyorum. Bu zor bir soru oldu sanırım , kimseden cevap yok . Takip ;)
  13. İZZLAND

Kelepir , 98 model otomatik jlx 5 kapı, donanımlı

Ynt: Kelepir , 98 model otomatik jlx 5 kapı, donanımlı Aracı araçtan anlayan , bilenden alacaksın . Mustafa kardeşde ilginç fikir ve uygulamalarını ile aracın adını taşıyan biryerlerde oldukca yazmış ,bizzat takip ettiğim vede aracına cahilce işlemler yapmamış bilinçli bir kullanıcıdır...
  14. İZZLAND

Toyota – Land Rover Off Road Buluşması

Ynt: Toyota – Land Rover Off Road Buluşması Tüm buluşmacılara ve emeği geçenlere , enfes fotolar ve videolar içinde Kürşat arkadaşa teşekkürler, dostluk ve çamur herdaim olsun inşallah.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

SON KONULAR

Geri