Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gece Çekimleri
Teşekkür ederim. Durmak yok çalışmaya öğrenmeye devam devam devam :)
Işığınız istediğiniz gibi olsun.
Çöpe düştü hayalim.
Bugün gelicekmisin güzelim.
Doğal Üçgenler
Aynı fotoğrafın renklisi ve gerekli düzeltmeler yapılmış hali. Üstdeki fotoğrafı sonradan değiştirirsem kötü örnek olma özelliğini kaybedicekti :) bu yüzden renkli halinde gerekli düzeltmeleri yapıp fark görülsün istedim. parkinsonsniper üstad tekrar teşekkür ederim zaman...
Şaçmalamaya, denemeye, öğrenmeye ve geliştirmeye devam. Arkası kötü gelicek gibi elemeler sürüyor. :)
'' Parkinsonsniper '' üstadın tavsiyesiyle bir de siyah beyaz gece çekimi gelsin bakalım. İyi seyirler.
Yorum ve eleştiriler için aksine çok teşekkür ederim. Çektiğim fotoğrafların seviyesini farkındayım amatörce paylaşımlar sadece halen emeklemekteyim. Tripodu yeni alınca denemeye çıktık bayada eledim aslında bunlarada kıyamadım. Sonra bakınca Kıysamda olurmuş aslında :)...
Teşekkür ederim Üstad. Tripodu yeni alabildik aldıktan sonrada düştük yollara bunlar takıldı objektife.
Evet hala Kompak Canon A590IS var bende. DSLR makinelerin İkinci elini yada uygun modellerinin dahada uygun ($) olmamalarını bekliyorum. :)
Görüşmek üzere. Işığınız...
Ynt: Arkadaşımız Fatih'in (jargondeath) Teyzesi Vefat Etmiştir
Sağol ferdane, Dualar için çok teşekkür ederim. Dostlar sağolsun.
Doğada bir yerlerde görüşmek ümidiyle
Sağol murat abi. Dualar için çok teşekkür ederim. Dostlar sağolsun.
Doğada bir yerlerde görüşmek ümidiyle
tekrar dualarıız için çok teşekkür ederim. Dostlar sağolsun.
Doğada bir yerlerde görüşmek ümidiyle.
Öncelikle zerrine başlığı açtığı ve telefonla destek verdiği için teşekkür ederim.
Herkese alakadar olmanız ve dualarıız için çok teşekkür ederim. Dostlar sağolsun.
Doğada bir yerlerde görüşmek ümidiyle.