jbutterfly kullanıcısının son içeriği

1. J

Satılık Suzuki Jimny 2005 1.3 Lpg

Maddi sıkıntılar ve sağlık sorunları nedeniyle çok acil satılık, sorunlarını yazdım pazarlık da var.lütfen ilgileniyorsanız arayınız teşekkürler 0506 792 55 66 eşimin üstüne ama ben kullanıyorum,sağlık sorunları yüzünden çok acil satılık nakit lazım takas istemiyorum. 1.3 motor LPG li 138...
  2. J

2005 Jimny Debriyaj Sorunu

Ynt: 2005 Jimny Debriyaj Sorunu Geçe hafta artık birinci ikinci vitese geçmemeye başlayınca çekici çağırdık şans eseri (eşimin dayısının arkadaşı çıktı) bursa'da iyi bir usta bulduk. Servis 1100 küsür masraf çıkarmıştı adam 500'e yaptı ve şu an tıkır tıkır çalışıyor. Bence kesinlikle iyi bir...
  3. J

2005 Jimny Debriyaj Sorunu

selamlar 2005 jinmy sahibiyim debriyaj bozuldu. yetkili servis 1200 masraf çıkardı.özel servis yan sanayi parçaya 500 lira dedi takmasıyla 700 sinirlerim altüst oldu. internette bi sitede 220 liraya baskı balata bilya set var sizce onu almak mantıklı mı ? birde BURSAda tanıdığınız iyi bi...
  4. J

jimny için lastik öneri

Ynt: jimny için lastik öneri selamlar bişey sorabilir miyim bende 2005 jimny aldım yeni. debriyaj aşırı sert neden olabilir ? ne kadara değiştirdin?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri