2005 Jimny Debriyaj Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jbutterfly Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,921

jbutterfly

Yeni Üye
selamlar 2005 jinmy sahibiyim debriyaj bozuldu. yetkili servis 1200 masraf çıkardı.özel servis yan sanayi parçaya 500 lira dedi takmasıyla 700 sinirlerim altüst oldu. internette bi sitede 220 liraya baskı balata bilya set var sizce onu almak mantıklı mı ? birde BURSAda tanıdığınız iyi bi suzuki tamircisi varmı? son sorum parçayı elden alıp götürdüğümde tamirciler mırın kırın ederlermi takmam derler mi ?? teşekkürler :smiley:

Etiketler
Ynt: 2005 Jimny Debriyaj Sorunu

ben de aynı sorun için bir ustaya bir de servise sordum istanbul anadolu yakasında servis 800 civarı dedi usta ise 500.. o dediğiniz 220 TL lik parçayı ben de gördüm almak istiyorum siz nasıl çözdünüz acaba.

Geçe hafta artık birinci ikinci vitese geçmemeye başlayınca çekici çağırdık şans eseri (eşimin dayısının arkadaşı çıktı) bursa'da iyi bir usta bulduk. Servis 1100 küsür masraf çıkarmıştı adam 500'e yaptı ve şu an tıkır tıkır çalışıyor. Bence kesinlikle iyi bir usta ismi alın ona gidin, servise yaptırsaydım yepyeni balatayı çöpe atacaktı.

eskisini tamir mi ettirdiniz? İstanbulda kazık yemeden birini bulmak gerçekten zor. Tamir edilebilir mi onu araştırayım ben de. teşşekkür ederim cevap için.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR