joerocker kullanıcısının son içeriği

1. J

1974 Series 3 88'

Ynt: 1974 Series 3 88' Öncelikle ilgilenenlere teşekkürler, Acoustic Matting diye birşey buldum, yararlı olacağını düşündüm ve sipariş ettim. "land rover series 3 acoustic matting" diye google larsanız youtube videoları ve diğer linklere ulaşabilirsiniz. Ayrıca bahsettiğim kitap yayınlanmaya...
  2. J

1974 Series 3 88'

Ynt: 1974 Series 3 88' Uzun bir süreden sonra yazıyorum, Makine tamamen açıldı, ve ful servis yapıldı. ayrıca vites kutusu da öyle. Tek problemim kaldı, ses yalıtımı. Dışardan gerçekten sessiz duyulan makine, içerden rahatsız edici oluyor uzun yollarda. Ses yalıtımı hakkında herhangi bir...
  3. J

1968 Land Rover Frenleri Hep Böyle midir?..

Ynt: 1968 Land Rover Frenleri Hep Böyle midir?.. Frenler sadece pompalayınca tutuyorsa, tekerler çıkınca büyük bilye gibi bişey vardır onun içinde yağ eksilmiştir. Tam adını bilmiyorum benim aracım series 3 ve onda da böyle bir problem vardı, yağ seviyesini düzeltince düzeldi. Devamlı yağ...
  4. J

ilk aracım

Ynt: ilk aracım aracınızı güle güle kullanın. kazasız belasız inşallah. aracınızdaki teker ölçülerini öğrenebilrmiyim? ayrıca dizel yada benzinmi bahsedermisiniz, bu tekerleri kullanmanız yakıt tüketimini ne kadar etkiledi bilgi verebilirmisiniz?
  5. J

1974 Series 3 88'

Ynt: 1974 Series 3 88' arkadaşlar size kitap hakkında bahsetmiştim, kitabın kapağı hazırlandı. aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz. yakında amazon da satışa çıkacak. http://www.veloce.co.uk/shop/products/productDetail.php?prod_id=V4442&prod_group=Cars+Vans+&+Trucks
  6. J

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Ac/Dc - back in black :)
  7. J

Kişisel Galeri (caner)

Ynt: Kişisel Galeri (caner) çok güzel memleket manzaraları :)
  8. J

Kişisel Galeri(seyr-ü zafer)

Ynt: Kişisel Galeri(seyr-ü zafer) hepsini zevkle gördüm. tebrikler.
  9. J

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları oyuncak olanlar güzelmiş, range lerde şahane!
  10. J

1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli oktay abiyi tanımıyorum arkadaşım, lütfen kendisinden rica edermisin bana mesaj atmasını? teşekkürler.
  11. J

1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli kardeş, senin araçta karbüratör weber mi zenith mi? Nerden temin edebilirim ikinci el bahsedersen sevinirim.
  12. J

Land Rover Series 3lerde diferansiyel nasıl işler bilgisi olan var mı?

Ynt: Land Rover Series 3lerde diferansiyel nasıl işler bilgisi olan var mı? Bilgilendirddiğiniz için teşekkür ederim. Kilitli diferansiyelin normalden farkı nedir? ayrıca neden porya kilitleri kullanılmış ki? görevi nedir neyi bağlarlar?
  13. J

1974 Series 3 88'

Ynt: 1974 Series 3 88' Öncelikle teşekkürler. Gazdan ayağımı hahifçe kaldırınca atıyor vitesi. Yani şöyle söyliyeyim, gaza basarken araç motorun sağladığı güç ile gidiyor, fakat gazdan biraz kaldırdığımda yolun ve havanın uyguladığı sürtünme kuvveti oluşuyor, ve aracın üzerine yük biniyor...
  14. J

Land Rover Series 3lerde diferansiyel nasıl işler bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar seri 3 lerde diferansiyelin tam olarak nasıl olduğu ve nasıl işlediği hakkında bilgi verebilirmisiniz? kaç diferansiyel var, (ön orta arka) nasıl işlerler, hangi videzde işlerler, google ladım ama yeterli bilgi bulamadım ve aklım karıştı. zaman ayırdığınız için teşekkürler.
  15. J

1974 Series 3 88'

Ynt: 1974 Series 3 88' teşekkürler. Siz de de ayni araç var sanırım. Viteslerde problem yaşıyormusunuz? Videzin boşa kaçması gibi? Ben de oluyor ve çözüm arıyorum. Yarımdcı olursanız sevinirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri