jRMix kullanıcısının son içeriği

1. jRMix

Cj-8 Ile Cj-6 Arasında Kaldım

Çok teşekkürlee evet T176 şanzımanı duydum hatta baktığım bi cj6 dada t176 şanzıman kullanmış adam. Buna mutlaka dikkat edeceğim hafif arazi hafif şehir içi olacak genelde haftasonu kullanılacak. Önerilerinizi mutlaka dikkate alacağım. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  2. jRMix

Bende öyle düşünüyorum arkayı hatta kapak yaptırıp bir nevi bagaj olarak kullanmak için. Çok uzun değil demi fotoğraflarda genelde uzun duruyor ama Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. jRMix

Satılık Jeep Cj 5 6 Silindir

Soru olarak kısalık biraz daha ön plana çıktı şuanlık işler biraz daha değişti. Arkada bagaj ihtiyacı doğdu o yüzden şuan cj7-8 bakmaya başladık. Aracınızı beğendim ama dediğim gibi şuan biraz daha uzun araç bakıyorum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  4. jRMix

Herkese merhaba, hafif arazi için bir araç arayışımız var. Gönlüm istiyorki önce konusunu açtığım Cj-5 olsun ama daha çok bağ,bahçe gidileceği için arkasında yük içinde yer olmalı. İlanlara bakarken CJ-6 gördüm ama kaportada biraz masraf vardı daha sonra uygun fiyatlı bir CJ8 gördüm turuncu...
  5. jRMix

Satılık Jeep Cj 5 6 Silindir

İlan güncel mi ?
  6. jRMix

Çekme Belgeli Araç

250 verdiğin ruhsat için olabilir. Ayrıca muayene'ye de girmen gerekiyor.
  7. jRMix

Kendi Arabani Yap

Konu çok açık olmuş. Mesela nasıl işlemler bunların tabiki çok yararlı olanıda var (Roll cage) ve acayip rahatsız edenide var (Merceksiz xenon). Ancak şnorkel gibi bazı doğa sporlarında olması gereken standart dışı modifikasyonlarda var.
  8. jRMix

Kampçılık Başlangıç - İlk Adım

Ynt: Kampçılık Başlangıç - İlk Adım Konuyu gördüğüm iyi oldu bende kamp için başlangıç kiti tarzı başlangıç ekipmanları alacağım. Liste yeterli gibi duruyor tabiki gittikçe eksik mutlaka bir şeyler çıkacaktır gittikçe eksiklikleri görüp kapatabilirsin Şarjlı fener vs. Çakıdan hariç normal...
  9. jRMix

Freemont Alınır Mı?

Ynt: Freemont Alınır Mı? Reklamda gördüm bende hoşumuza gitti bizde geniş aileyiz şuanki araç yetiyor ama 7 koltuk hoşuma gitti. Yorumlara göre değerlendirmeyi düşünüyorum.
  10. jRMix

'79 CJ 5 , Bu da bizim ailenin kötü çocuğu

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu Sanki Bar ve Sisler Varken Daha Hoş Duruyordu :) Sezgin bey'in de Dediği Gibi Sadece Bar'ı Taksanız Nasıl Olacak :)
  11. jRMix

Cj-5 İçin Yorumlar,alınırmı ?

Ynt: Cj-5 İçin Yorumlar,alınırmı ? Sorularla Sıktıysam Kusura Bakmayın :) İlk Cj Deneyimi Olacak İnsan merak Ediyor işte :) garaja Bakıyım O Zaman :)
  12. jRMix

Ynt: Cj-5 İçin Yorumlar,alınırmı ? Bugün birkaç ilanla rasladım "Dana Difransiyel" iyi bir şey mi Kötü bir şey mi ? Farkı nedir ? Ne işe yarar ?
  13. jRMix

Ynt: Cj-5 İçin Yorumlar,alınırmı ? Tekrar Teşekkür İsrafil Hocam :) 79 Öncesi Disk Fren Olmaması Kötüymüş. Neyse 79 Üstü Bakıcaz Heralde. Birde Ben İstediğim Renge Boyatmak İstiyorum (Kırmızı) Tahmin Olarak Ne Kadar Masraf Tutar Ruhsata işletmek vs. ?
  14. jRMix

Ynt: Cj-5 İçin Yorumlar,alınırmı ? Ünal hocam çok teşekkür ederim :) Evet biraz genç ama bir Jeep Aşığı oldum diyebilirim :) Fazla Sürat istemiyorum. Yılda 1-2 Kere Memlekete Geleceğiz Ortalama 80-100 Km/h yapsın Yeter :) Zaten Araç 2. Bir Araç olacak Fazla Cadde Göremeyecek Genelli olursa...
  15. jRMix

Ynt: Cj-5 İçin Yorumlar,alınırmı ? Özgür hocam teşekkür ederim. Uzun olması iyi olmaz gibi :) 1 haftadır bakıyorum çok kanım kaynadı bu araçlara. baktıklarım hep kapısız modeller bunlara kapı alınıyormu ekstra olarak yoksa full hardtop mu yapılıyor direk ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR