Kampçılık Başlangıç - İlk Adım

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan keskinbu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,908

keskinbu

Yeni Üye
Mesajlar
2
Tepkime Puanı
0
Merhaba arkadaşlar, daha önce yalnız başıma tatil yapmadım ve hiç kamp tecrübem yok. Eylül ayında 1 haftalığına Gökova yada Kaş'a gitmeye karar verdim. Bu sefer hayatımda bir ilki gerçekleştirip tek başıma kamp yapmak istiyorum ve arada böyle kaçamaklar yapmak istiyorum. Araştırmalarımdan aşağıdaki olmazsa olmaz ürünleri çıkardım. Benim gibi birinin ortalama ne kadar bütçe ayırması gerekiyor onu öğrenmek istiyorum. Çok çeşit var, her ihtiyacı karşılıyor ama bir başlangıç kiti oluşturacak olursak ne kadar harcama yapmamız gerekiyor?
Yardımcı olursanız sevinirim. Arabam yok. Öğrenciyim. Teşekkürler.

Çanta 60 lt
Çadır
Mat
Uyku Tulumu
Termos 1 lt
Kafa Feneri
Ecza Çantası
İsveç Çakısı
Alüminyum Tencere Seti - İspirto Ocağı

(Listeye eklenecek olmazsa olmazlar yada çıkarılacaklar varsa onlarıda belirtelim.)
 

Etiketler
Ynt: Kampçılık Başlangıç - İlk Adım

Konuyu gördüğüm iyi oldu bende kamp için başlangıç kiti tarzı başlangıç ekipmanları alacağım.

Liste yeterli gibi duruyor tabiki gittikçe eksik mutlaka bir şeyler çıkacaktır gittikçe eksiklikleri görüp kapatabilirsin

Şarjlı fener vs. Çakıdan hariç normal kamp bıçağı , halat vs. Olabilir



Send via Tapatalk.
 



Ynt: Kampçılık Başlangıç - İlk Adım

Aynen bende takipdeyim kamp ve doğa için önce hazırlık yapmak lazım ...
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Mesajlar
1,528,622
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst