Kaan-1 kullanıcısının son içeriği

1. K

Terrano 2.7 Tdi 2001 Hata Kodu

2. K

slm...Terrano 2 ...2001 modellerde krank sensörü varmı..egzantrik sensörünü buldum,krank sensörünü bulamadım...hata kodu verdiği halde...tşk
  3. K

slm...gerçi ben de birkaç obd cihazı denedim ,bağlanmadı ...son olarak 2023 LAUNCH CR319 Profi KFZ OBD2 almayı düşünüyorum ...bakalım artık
  4. K

slm..TR BOZO ve bartek arkıdeşlere tşk ...güzel bir öneri ,parçayı alıp deneyeceğim ..tşk
  5. K

slm...Chip etkisiz olduğu halde sorun devam etti..akü yeni değiştirdim ,eskisinden daha yüksek amper taktım ...bakalım yılbaşında okutabilirsem çözeriz inşallah ...tşk
  6. K

slm...dedgin gibi obd soketi var ama nasil oluyorsa Bayaa uğraştan sonra denizli de okutacak bir usta bulamadım ....şu anda yurtdişindayim ,nasipse yılbaşında özel Nissan yazılımı için program ile okuturum inşallah ....yine olmazsa tavsiye edilen parçaları teker teker değiştirmek kalıyor ...tşk
  7. K

slm...teker teker hataları giderip denemek lazım ...tşk
  8. K

slm...aldığım ve memnun kaldığım Nissan Terrano II 2.7 TDİ son zamanlarda lambalarda ya da kısa duraklarda ,kalkış aninda motor birden istop ediyor ..yeniden hiç sorunsuz çalışıyor ve yoluma devam edebiliyorum ...Bu sorun belli belirsiz zamanlarda oluyor ,onun için lambalarda ve durduğum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,689
Kaydolan Son Üyemiz
topraky

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri