KAAN_M3 kullanıcısının son içeriği

1. K

Bfgoodrich

Ynt: BFGOODRİCH MT VE AT LASTİKLER YENİ GELDİ 200 TL DEN BAŞLIYOR merhaba 255/85/16 MUD TERRAİN BF GOODRİCH fiyati alabilirmiyim..
  2. K

Satilik cok temiz 1999 pajero 2.8 tdi

Ynt: Satilik cok temiz 1999 pajero 2.8 tdi teşekkürler, yağ yakma yağ eksiltme, sanzumanında 4 cekerinde herhangi bir sorun yoktur istediğiniz servise götürebiliriz... arka koltuklar kolayca sökülüyor veya isterseniz katlanabiliyor....
  3. K

Satilik cok temiz 1999 pajero 2.8 tdi

Satilik cok temiz 1999 model 2.8 turbo dizel pajero http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-dizel-pajero-2.8-103681342/detay aracta super select şanzuman arkada %100 havalı kilitli defransiyel bf goodrich allterrain lastikler 10.000 km kullaniidi bütün bakımlar...
  4. K

Hyundai Galloper Yedek Parça

Ynt: Hyundai Galloper Yedek Parça ilfer otomativ e danişabilirsin...
  5. K

Galloper modifiye hk.

Ynt: Galloper modifiye hk. audi 1.8 t lerin ki ni uydurabilirsin veya ticari araçlarin intercooler larida olabilir birazcik icat gerektiren bi iş herhangi bi kiti olmadiği için...
  6. K

Galloper modifiye hk.

Ynt: Galloper modifiye hk. intercooler i kendin herhangi bir araçinkini uydurabilirsin turbonun westgate in basinç ve yakit pompasindan biraz daha yakit açabilirsin...
  7. K

Galloper modifiye hk.

Ynt: Galloper modifiye hk. intercooler i büyütebilirsin ve yakıt la turbonun basincini acabilirsin...
  8. K

Galloper Kullanıcılarına Merhaba

hayırlı olsn kazasiz belasiz işallah....
  9. K

Hyundai Galloper Yedek Parça

Ynt: Hyundai Galloper Yedek Parça merhaba ilfer servis size yardimci olcaktir parca ile ilgili ilyas beyle görüşürseniz benden aldiğinizi sölersiniz telefonu nu http://www.ilfer.com.tr/ 0216 389 88 21[/size]0216 517 11 92
  10. K

Galloper ile Off-Road

Ynt: Galloper ile Off-Road bence galloper arazi ve günlük kullanim için uygun bi araç pajero alt yapili olduğu için cok başarili ve parcalari da ucuz..
  11. K

Galloper ile Off-Road

Ynt: Galloper ile Off-Road bugun ufak hava şartlari cok uygun olmasada riva taraflarinda biraz deneme firsatim oldu arabami bence offroad için cok güzel bi araç...
  12. K

Galloper ile Off-Road

Ynt: Galloper ile Off-Road merhaba ben 2 gün önce satin aldim uzun yol da 120 130 gibi süratlerde 500 ile 600 bin gibi bir yakıt tüketimi oluyor... 80 90 gibi hizlarda gidilince ciddi bi fark oluyor aracta 250 bin e kadar düşürdüm şehir içinde 400 bin gibi yakıt sarfiyati var....
  13. K

Galloper ile Off-Road

Ynt: Galloper ile Off-Road merhaba araciniza öncelikle maşallah bende yakın zamanda almayi düşünüyorum arazi de herhangi bir performans yetersizliği veya bi sorun cikarttımı? yakıt konusunda memnunmusunuz servis e sordum cok yakar 2.5 td alinmaz gibi kelimeler etti starex motoru ile ayni...
  14. K

Hyundai Galloper 2.5 TDI

Ynt: Hyundai Galloper 2.5 TDI merhaba bu araçlarin şehir içi yakit tüketimi ne kadardir 600 700 bin gibi rakamlar sölendi serviste sordum doğrumudur?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri