Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satilik cok temiz 1999 pajero 2.8 tdi
teşekkürler, yağ yakma yağ eksiltme, sanzumanında 4 cekerinde herhangi bir sorun yoktur istediğiniz servise götürebiliriz...
arka koltuklar kolayca sökülüyor veya isterseniz katlanabiliyor....
Satilik cok temiz 1999 model 2.8 turbo dizel pajero
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-dizel-pajero-2.8-103681342/detay
aracta super select şanzuman
arkada %100 havalı kilitli defransiyel
bf goodrich allterrain lastikler 10.000 km kullaniidi
bütün bakımlar...
Ynt: Galloper modifiye hk.
audi 1.8 t lerin ki ni uydurabilirsin veya ticari araçlarin intercooler larida olabilir birazcik icat gerektiren bi iş herhangi bi kiti olmadiği için...
Ynt: Galloper modifiye hk.
intercooler i kendin herhangi bir araçinkini uydurabilirsin turbonun westgate in basinç ve yakit pompasindan biraz daha yakit açabilirsin...
Ynt: Galloper ile Off-Road
bence galloper arazi ve günlük kullanim için uygun bi araç pajero alt yapili olduğu için cok başarili ve parcalari da ucuz..
bugun ufak hava şartlari cok uygun olmasada riva taraflarinda biraz deneme firsatim oldu arabami bence offroad için cok güzel bi araç...
merhaba
ben 2 gün önce satin aldim uzun yol da 120 130 gibi süratlerde 500 ile 600 bin gibi bir yakıt tüketimi oluyor...
80 90 gibi hizlarda gidilince ciddi bi fark oluyor aracta 250 bin e kadar düşürdüm şehir içinde 400 bin gibi yakıt sarfiyati var....
merhaba
araciniza öncelikle maşallah bende yakın zamanda almayi düşünüyorum arazi de herhangi bir performans yetersizliği veya bi sorun cikarttımı? yakıt konusunda memnunmusunuz servis e sordum cok yakar 2.5 td alinmaz gibi kelimeler etti starex motoru ile ayni...