Hyundai Galloper Yedek Parça

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rush-it Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,527

Etiketler
Ynt: Hyundai Galloper Yedek Parça

Pajeroyla bir çok parçasının aynı olması lazım. Yedek parça ve aksesuarlar bölümünde Serkan arkadaşımızın iletişim bilgileri var, Eksper oto, yardımcı olacaktır ;)

merhaba
ilfer servis size yardimci olcaktir parca ile ilgili ilyas beyle görüşürseniz benden aldiğinizi sölersiniz telefonu nu
http://www.ilfer.com.tr/
[SIZE=medium]0216 389 88 21[/SIZE][/size][SIZE=medium]0216 517 11 92 [/SIZE]

Herkese selam bende 2000 3.0 v6 galloper var aracima debriyaj seti triger seti on arka amortisor sol dıs rot başı ve sag s rot başı ariyorum bir kac yerde buldum ozellikle istanbul ve ankara da ancak aralarinda fiyat farki cok fazla onere ileceginiz gvenilir bir yer varmidir.
Bu arada yazdiklarimin bir yerde toplam fiyati 1650 tl
Bir yerde 650 tl bu kadar fark varken arada hanginisini sececegimi bilemedim
Yardimci olursaniz vallaa on numara olur....

Merhaba ben aracima parca ararken Akdeniz Japon Oto dan temin etmistim.
Ankara Izmir ve Istanbul dan fiyat arastirmalarim sonucunda orjinal parcalarin bazilarini
Antalyadan kargo ile getirtmistim.Tamircim bile sasirmisti orjinal parcalara.
Internetten ve 242 334 51 14 telefondan belki isinize yarar, bilgilerinize...

Malum sitede birisi aracini hurdaya ayirmis yedek parca olarak satiyordu.
Belki isinize yarayan parcalar vardir.
Iyi arastirmalar.

tekrar merhaba herkese
aracımla yaptığım iskenderun ankara istanbul gezisinde bazı parçaları ankara da bazılarını da istanbuldan temin ederek aracıma bakım yaptrdım.
triger ve tüm kayışlar
debriyaj seti
alt takımlar
süspansiyonlar
şaftın mafsallalarını değiştirdim bilgilerinize bu parçları nerden temin edebileceğiniz konusunda yardımcı olabilirim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri