KaanKa kullanıcısının son içeriği

1. KaanKa

Caretta Karavanımla Artık Özgürüm, Çoook Başarılı Ve Gözlemlerim

İhsan bey merhaba; Yeni karavanınız hayırlı olsun, resimlerini bekliyoruz.
  2. KaanKa

2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı

Aracınız gerçekten çok güzel, Allah kaza bela vermesin... Sizin aracı gören birçok kişiye ilham kaynağı oldunuz...
  3. KaanKa

Dodge 250 4x4 Çift Kabin

Ynt: Dodge 250 4x4 Çift Kabin Araç çok güzel oluyor, elinize emeğinize sağlık... Daha fazla resim bekliyoruz...
  4. KaanKa

L200 Navigasyonlu Kameralı Multimedya Sistemi Hk.

Ynt: L200 Navigasyonlu Kameralı Multimedya Sistemi Hk. Ahmet bey merhaba İstanbul'da mı montaj yaptırdınız? İstanbul'da ise ustanıza nasıl ulaşırız, bilgi verirseniz sevinirim. Saygılar.
  5. KaanKa

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? Alper Kaan Ka... 2009 Mitsubishi L200 4*4 AT
  6. KaanKa

Çukurova'da L200 İçin Raylı Camlı Kapalı Kabin Arıyorum

Ynt: Çukurova'da L200 İçin Raylı Camlı Kapalı Kabin Arıyorum 2.500TL. civarındaymış yanılmıyorsam... İsteyene yarı fiyatına verebilirim... ;) Stop lambalı ve kilidi uzaktan kumandalı olan model...
  7. KaanKa

Çukurova'da L200 İçin Raylı Camlı Kapalı Kabin Arıyorum

Ynt: Çukurova'da L200 İçin Raylı Camlı Kapalı Kabin Arıyorum Benim araçta sizin istediğiniz model gibi kapama var fakat ben İstanbul'dayım yakın olsak belki anlaşa bilirdik... ;)
  8. KaanKa

Mitsubishi L200 4x4

Ynt: Mitsubishi L200 4x4 Aracınızı istanbul'da görmüştüm gerçekten çok şık olmuş... Bir de yapılan işlemleri ve nerede yaptırdığınızı bizlerle paylaşa bilirmisiniz. Saygılar.
  9. KaanKa

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi Özel bir bankada memur olarak çalışıyorum, ticari herhangibir amacım yok sadece Ailemle hafta sonları kamp, piknik yapmak. Birde memlekete giderken bagaj derdimiz olmasın diye almayı düşünüyorum. Beilge bey cevabınız için çok teşekkür ederim.
  10. KaanKa

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi Arkadaşlar merhabalar... Bende bir Actyon sports almayı düşünüyorum fakat kafama takılan bir soru var yanıtlarsanız çok sevinirim. Ben hususi kullanıcam K belgesi alma zorunluluğum var mı? Birkaç firmayla görüştüm hepsi farklı cevaplar verdiler kafam çok karıştı. Bende...
  11. KaanKa

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme)

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme) Takip...
  12. KaanKa

LPG Tankı Değişimi

Ynt: LPG Tankı Değişimi Merhabalar; Bir önceki aracım Toyota Land Cruiser'di Lpg tankı küçük geldiği için daha büyüğü ile deiştirdim, muayeneye gitmeden önce sızdırmazlık raporu aldım ve muayeneye gittim hiçbir problem yaşamadı. Saygılar...
  13. KaanKa

Kaliteli Bir Doğa Sporları Çakmağı

Ynt: Kaliteli Bir Doğa Sporları Çakmağı Takip...
  14. KaanKa

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Elinize sağlık, çok güzel oluyor. İlgiyle takip...
  15. KaanKa

Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm) Geç oldu ama baştan sona dikkatle okudum yazılarınızı ve hayranlıkla izledim resimlerinizi, gerçekten herşeyiyle mükemmel... Elinize emeğinize sağlık...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR