kadiir35 kullanıcısının son içeriği

1. kadiir35

Gezenbilir İzmir; Kaynaklar Gürlek Şelale - Gökdere Kanyon Doğa Yürüyüşü

Ynt: Gezenbilir İzmir; Kaynaklar Gürlek Şelale - Gökdere Kanyon Doğa Yürüyüşü ..
  2. kadiir35

Gezenbilir İzmir; Kaynaklar Gürlek Şelale - Gökdere Kanyon Doğa Yürüyüşü

Ynt: Gezenbilir İzmir; Kaynaklar Gürlek Şelale - Gökdere Kanyon Doğa Yürüyüşü bunlarda benden
  3. kadiir35

Gezenbilir İzmir; Gaziemir - Cihanbeğendi Kanyon - Görece Doğa Yürüyüşü (06 Ocak 2013)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir - Cihanbeğendi Kanyon - Görece Doğa Yürüyüşü (06 Ocak 2013) güzel bir gündü herkese teşekkürler :)
  4. kadiir35

Gezenbilir İzmir; Ulukent - Yamanlar Dağı - Örnekköy Doğa Yürüyüşü (09 Aralık 2012)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ulukent - Yamanlar Dağı - Örnekköy Doğa Yürüyüşü (09 Aralık 2012) Gezenbilir ile ilk yürüyüşümdü. kefiyli bir gündü herkese teşekkürler. :)
  5. kadiir35

ekim 2012 için likya yol arkadaşı !

Ynt: ekim 2012 için likya yol arkadaşı ! yürüyüşe belirlediğim tarihten neredeyse 1 ay sonra başladım.yagan yagmurlar yuzunden 3 gun yurumedım ve yuruyusumu kaşta bitirdim.dıger etaplar ıcın guzel bir tecrube oldu. yolda karşılastıgım alman turıst arkadasla yolun yarısını beraber yurudük...
  6. kadiir35

Ynt: ekim 2012 için likya yol arkadaşı ! hiç farkında degilim şimdi açtım :) mail de attım sana.
  7. kadiir35

Ynt: ekim 2012 için likya yol arkadaşı ! selam. özelden telini yada mailini yaz haberleşelim!
  8. kadiir35

İzmir'de Küçük bir Kamp Grubu

Ynt: İzmir'de Küçük bir Kamp Grubu fırsat buldukça izmirdeki kampçı ark.bende katılmak isterim..
  9. kadiir35

Ynt: ekim 2012 için likya yol arkadaşı ! sağolasın altuğ evet ilk sizin blogu görmüştüm faydası olacaktır mutlaka gayet iyi anlatmışsınız..
  10. kadiir35

Ynt: ekim 2012 için likya yol arkadaşı ! teşekkür ederim metin.sayfanı inceledikten sonra tekrar bilgilerine başvurabilirim görüşürüz..
  11. kadiir35

arkadaşlar ekim ayının başlarında likya yolunun tamamını fethiye'den antalya'ya yürümek istiyorum.bu tarihlerde gidecek olan arkadaşlar varsa beraber yürüyebiliriz. malum rotayla ilgili deneyimim olmadığı için burda okuduğum kadarıyla bir kaç kişiyle yürümekte fayda var :) yaşım 30 izmirde...
  12. kadiir35

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

fotolardan anlaşıldıgı gibi süper bi kamp olmuş tebrikler :)
  13. kadiir35

Türk Dağcı Emre Kuruoğlu Kazbek Dağında Hayatını Kaybetti

Ynt: Türk Dağcı Emre Kuruoğlu Kazbek Dağında Hayatını Kaybetti allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin..
  14. kadiir35

Ağrı Dağı'nın Zirvesine Bisiklet ile Çıkıldı

Ynt: Ağrı Dağı'nın Zirvesine Bisiklet ile Çıkıldı tebrikler..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri