kadircetr kullanıcısının son içeriği

1. K

LAND ROVER DİSCOVERY MPI2000

Herkeze merhabalar. Discovery MPI Almayı düşünüyorum. Aracı aşırı offroad olarak kullanmayacağım, fakat araziye çıkan birisiyim biraz av meraklısıyım. Aracı alırken nelere dikkat etmeliyim ve böyle bir aracın motor yenilenmesi ortalama nekadara maal olur? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim...
  2. K

1985 Model Toyota Hilux LN65 Parçaları Hakkında

Ynt: 1985 Model Toyota Hilux LN65 Parçaları Hakkında Serdar Bey bilgi için teşekkür ederim:)
  3. K

Ynt: 1985 Model Toyota Hilux LN65 Parçaları Hakkında Sefa Bey teşekkürler:)
  4. K

Ynt: 1985 Model Toyota Hilux LN65 Parçaları Hakkında Ali Bey teşekkür ederim:)
  5. K

Ynt: 1985 Model Toyota Hilux LN65 Parçaları Hakkında Bende değiştirsem bile orjinalleri muhafaza edeceğim, kışın bu jantlara daha çok ihtiyacım olur o zaman? Birde şunu soracağım benimki 85 model ama 87 lerle görünüş olarak aynı gibi duruyo, 87 modelin farlar stoplar vs. gibi parçalar uyarmı...
  6. K

Ynt: 1985 Model Toyota Hilux LN65 Parçaları Hakkında Mustafa bey teşkkürler numarayı aldım. Benim aracın üzerindeki jantlarda sizin dediğiniz gibi. Ama orjinali pek önemli değil sizin fotoraftaki jantlar gayet güzel duruyo. Öyle bişey bulmaya çalışıcam bende.
  7. K

Ynt: 1985 Model Toyota Hilux LN65 Parçaları Hakkında Mustafa Bey ilginiz için teşekkürler. Memnuniyetle numarayı alabilirim. İstanbula da sorayım elimizde nekadar alternatif olursa bizim için daha iyi olur. Zaten bulduğum yerlerin adres ve telefonlarını buradan yazmayı düşünüyorum ki hilux...
  8. K

Gezenbilir üyeleri herkeze selamlar. Sitenize aracmı alır almaz üye oldum:) Aracım 1985 model toyota hilux LN65. Araç şu anda kaportadan çıktı boyası yapılıyor. Aracıma sıfır yedek parçaları bulabileceğim bir edresi bilen varmı? Sitenizde daha önce verilen adreslerde 89 ve sonrası modeller için...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri