kameray kullanıcısının son içeriği

1. K

Nikon d70s için Türkçe Kullanma Kılavuzu Arıyorum

Ynt: Nikon d70s için Türkçe Kullanma Kılavuzu Arıyorum Kimse yok mu yardım edecek:(((
  2. K

Nikon d70s için Türkçe Kullanma Kılavuzu Arıyorum

Merhaba herkese İkinci el bir Nikon aldım ama kullanma klavuzu yok.Türkçe kullanma klavuzu arıyorum. yardımcı olursanız çok makbule geçer.
  3. K

Datvi

Ynt: Datvi Hay allah ya, çok güzel bir şey bu :)
  4. K

N.N.B Bebek...

Ynt: N.N.B Bebek... O çocuk yuvasında gerçekten çok iyi çalışan ve işlerini çok iyi yapan insanlar var. Mavi Misket adında da bir mail grupları var.Zaman-mekan problemim yüzünden onlarla sadece mail aracılığı ile iletişime geçebiliyordum. Ama yaptıkları işleri okuyunca gerçekten onlarla kendi...
  5. K

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... film
  6. K

Ben de İnsanım Onlar da!! Farkımız?

Ynt: Ben de İnsanım Onlar da!! Farkımız? Hayvan Özgürleşmesi adında bir kitap var, Ayrıntı Yayınları'ndan çıkma. Kitaba göz atarken bile canınız yanıyor. O canım tavşanların üzerinde yapılan deneyler, gözlerinin erimesini an an karelemişler. Bilim midir adı, insanlık için midir?Ne kadar çelişik...
  7. K

Ben de İnsanım Onlar da!! Farkımız?

http://www.peta.org/feat-canadaSealHunt.asp Daha nice görüntüler var, her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen. Gözlerim görmeden edemiyor bunları çünkü bakıyorum, görüyorum.Canlarının yandığını hissediyorum.Benim de canım yanıyor, ben de o yavruların annesi oluyorum o yavruların ailesi oluyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,083
Kayıtlı Üye Sayımız
166,826
Kaydolan Son Üyemiz
58brs58

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR