Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
satılık telsiz ikinci el tamir görmemiş yıpranmamış 12 volt araç telsizi ve adaptör ile evdede işde çalışabilir ince kibar fazla yer kaplamıyor telsiz resimleri aşagıdadır fiyat uygundur 100 ytl iletişim tel 0536 324 56 13 msn: tb5maa33@hotmail.com websitem: www.telsizci.tr.cx webpicasa...
Ynt: Satılık Araç Telsiz Anteni
selamlar kargo ile yollarız 100 ytl sıfır anten araç için dipden bubinli ve esnek yaylı istersen msn den görüşelim saygılar...
elimde mevcut olan bu telsizleri satıyorum iki adettir tanesi 50 ytl dir bu telsizler hem düz duvar montajlıdır hemde masa tipidir hemde araç içindir telsizlerin üzerinde kendi orjinal jop antenleri vardır istenildiginde çatı anteni baglanır 4 watt dır 40 kanal dır sıfır gibidir resimde...
Ynt: SATILIK TELSİZ İKİ ADET EL TELSİZİ 50 YTL
telsiz özellikleri: telsiz 4 adet ince pil çalışıyor 8 kanal konuşma bittiginde mandalı bırakınca uyarı sinyali veriyor bir defa ve telefongibi melodi sivar çaldırabiliyorsun karşıya uyarı gönderebiliyorsun ruhsat yok vergisi yok bu telsizler...
elimde ihtiyaç fazlası telsiz satılık tanesi 25 ytl ikisi 50 ytl temiz çalışır durumda resimleri aşagıda açık alanda 10 km şehir içinde 5 km mesafe markası: ASELSAN / COBRA eltelsizi kibar pilli iletişim tel: 0536 324 56 13 msn: tb5maa33@hotmail.com website: www.telsizci.tr.cx saygılar ....
elimde ihtiyaç fazlası telsiz anteni satılık magnum 27 at 72 kibar çelik çıbık altdan bobinli parazit susturucu yüksek kazanç düzgün swr iyi desibel araç için 25/30 mhz arası frekansda çalışa bilme özelligi anten kibardır iletişim tel:0536 324 56 13 msn:tb5maa33@hotmail.com saygılar....amatör...
Ynt: Model Uçak Motorlu Satılık Resimli
selam evet rus malı motorlar yeni başlayanlar için araştırma geliştirme amaçlı yani deney amaçlı kullanmakisteyen olursa satıyorum motorun biri dizel biride benzinli fiyatda normal yenileride pahalı zaten ben msn deyim gelirsen görüşelim iyi...
elimde vaktiyle aldıgım model uçak motoru satıyorum benzinli elimde iki adet var çok ucuza verecem 50 ytl tanesi normalde sıfırı 150 ytl tanesi ilgililere duyrulur iletişim tel : 0536 324 56 13 msn: tb5maa33@hotmail.com saygılar....
Ynt: Araç İçin Telsiz
elimde yeni gelmiş olan temiz ikinci el telsiz var düşünürsen yardımcı olurum fiyatı 50 ytl araç için bu telsiz 12 volt ile beslenmektedir resimlerini soracak olursan zaten şimdi cihazın ilanını siteye veriyorum ordan bakarsın cihaz markası MCB 20 40 kanal ayem...
Ynt: Araç İçin Telsiz
arkadaşım selamlar saygılar ben telsizci lisansımız var yani telsizci belgem var telekominikasyon müdürlügünden onaylı ben mersin tarsus dayım işyerimiz telsiz tamiri yapmaktayım telsiz alır telsiz satarım elimizde anten telsiz çeşitli mayklar bulunmaktadır ilanlarda var...