Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba.
BE ehliyet için eşim ve ben başvuracağız. Kadıköy çevresinde bildiğim- daha önce motor ehliyeti aldığım 1-2 kursu aradım ama BE ehliyeti vermiyorlar. Tavsiye edebileceğiniz, bu çevrede sürücü kursu var mı? Sınavdan önce eğitim de olsun istiyoruz.
Şimdiden teşekkürler
Merhaba,
Saly carabinata yı kullanan veya inceleme şansı olan varsa içi dışı nasıl kalite anlamında? Bilgi verebilir misiniz?
Mevcutta kg olarak en iyileri arasında. Ama kalitesi hakkında pek bir yazı göremedim forumda.
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.
ortiz 3,90 çok şık gerçekten. umarım kalitesi de iyidir ve yerli malı ürünler yurt içine yurt dışına yayılır.
Merhaba,
Ortiz in modeli gerçekten çok şık ve kaliteli duruyor. Almayı düşünüyoruz ancak kilosunun kaç olduğuna dair açık bir bilgi olmaması bizi carpento ya itiyor.
Carpento da fiyat olarak bütçemizin üzerinde kalıyor:(
Bu durumda Ortizi bekleme kararı aldık. İnşallah @demirak ın dediği gibi...
Bu başlığın moderatör tarafından kaldırılması gerek. Yanımıza erkek gelse, kadın gelse gibi cinsiyetçi yaklaşımlar inanılmaz rahatsız edici. Biraz empati lütfen.