Karadeniz Otoyolu kullanıcısının son içeriği

1. Karadeniz Otoyolu

Discovery 3 2.7 Tdv6 Genel Başlığı

Dostlar, bu araçlardan 2.el alırken nelerine dikkat etmemiz lazım? Deneme sürüşü yaparken sorunları nasıl anlarız? Nelere bakalım?
  2. Karadeniz Otoyolu

Discovery 3 2.7 Tdv6 Genel Başlığı

Yani yakıt hadi bi derece de bende vergisini düşünüyorum 4,700 TL aşırı fazla gibi. Ama araç kusursuz güzel. Birde arkadaşlar parçası pahalı diyor ama kullanmadığım için haliyle bilemiyorum. Bu aracı düşünenlerdenim bende..
  3. Karadeniz Otoyolu

İgo Primo Full Son Versiyon 3 Haritalı

Ynt: İgo Primo Full Son Versiyon 3 Haritalı Hocam link çalışmıyor, bi yenileyebilcekmisiniz?
  4. Karadeniz Otoyolu

Dacia Duster Chip Tuning

Ynt: Dacia Duster Chip Tuning Bu güç ve tork artışının, düz ve uzun yolda tek kişi kullanımında yakıtı nasıl düşüreceğini anlamıyorum. Birisi açıklanabilirsiniz? Yani atıyorum uzun yolda 2500 devirde 5.viteste 100'le gidiyor olsun. Motorun gücünü artırınca yine 2500 devirde 5.viteste 100'le...
  5. Karadeniz Otoyolu

Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli)

Ynt: Duster "rekor Yakıt" Tüketimleri (resimli) Arkadaşlar 90 - 100 km/s hızlarında uzun yolda giderek 1 depoyla 1200 km'yi kesinlikle geçersiniz! İstanbul - Rize arası 1200 km ve ben gidildiğini biliyorum. Ama 110'u asla geçmeyin. Sabit 100 km'de tutun hızı.
  6. Karadeniz Otoyolu

Ynt: Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli) Çok sakin. 3 Şeritli yolda kırmızı ışıkta duracaksam en sağ şeride yanaşırım ki, yavaş kalkacağım için trafiği engellemeyeyim. Mümkün mertebe, yüksek viteste düşük devirde giderim. Milletin 3.viteste yüksek devirle gittiği düz bir yolda ben...
  7. Karadeniz Otoyolu

Ynt: Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli) 66 Litre doldurduğum oldu. Bilemiyorum ama depodaki yakıtı tam olarak sıfırlasaydım belki birkaç litre daha alabilirdi. Depoda yakıt vardı ki araba çalışır vaziyette benzinciye gittim. Pompa yakıtı doldururken köpürmeden dolayı tık deyince...
  8. Karadeniz Otoyolu

Ynt: Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli) Arkadaşlar son gelişmeleri aktarayım: Aracım 9.000 km oldu. Bir depo yakıt ile standart 1300 km gidiyorum. 1250 km olduğuda oluyor ama artık deponun tamamen boşalmasını bekleyemediğim için haliyle mazot alıyorum. Stop edene kadar kullansam 1400...
  9. Karadeniz Otoyolu

Bu Nasıl Bir Duster.

Ynt: Bu Nasıl Bir Duster. Tamamen çok güzel de, jantlar daha da bi güzel olmuş. Ben aracımı alıyorken çelik jant yerine daha alt donanımdaki bunların boyasız halinden istemiştim vermemişlerdi. Klima donanımını isteyince çelik jant beraber geliyormuş.
  10. Karadeniz Otoyolu

Ynt: Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli) Aynen katılıyorum hocam. Vuruntu yapmadan olabildiğince düşük devir ve yüksek vites, yakıt tüketimini fabrika verisinin altına indiriyor. Bu benim 5.aracım. hepsi içinde aynı durum geçerli.
  11. Karadeniz Otoyolu

CAMA TAŞ DEĞDİ...

Ynt: CAMA TAŞ DEĞDİ... Bazen milletin gözünü o kadar para hırsı bürümüş oluyor ki, siz fazla para verip orjinal takın diyorsunuz onlar fazla parayı alıp yan sanayi takabiliyor. Benim başıma geldi. Cam olarak değil de başka bir parçada. Zamanında orjinal diye taktırdığım ürünü yıllar sonra...
  12. Karadeniz Otoyolu

Ynt: Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli) Benim aracımda yol bilgisayarı yok. Verdiğim rakamlar kesin sonuçlardır. Acaba diyorum ki, yol bilgisayarı hafif de olsa ölçümde hata yapabilir mi? Hesaplama hatası değil de, ölçme sırasında yani. Yakıt hortumundan geçen mazotu küçük bir sayaçla...
  13. Karadeniz Otoyolu

Ynt: Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli) Arkadaşlar 480. km'de yakıt göstergesindeki bütün dişler dolu halde, 484. km'de bir diş düşüyor. Sıfırıncı kilometreden itibaren bütün dişler dolu görünüyor. 1-2-3.....460-470-480 gibi. Ama 484'de bir diş düşüyor. Yoksa yakıt alındığında...
  14. Karadeniz Otoyolu

Ynt: Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli) Dağlık arazide köy yolları + Şehir içi + Şehir dışı. Yani karma tüketim olarak ortalama: 1277 km'de 63.13 lt mazot tüketti. Yani 100 km'de 4.94 lt yakıt tüketimi. Bu, aracın bayiden ilk alındığında ilk 1000 km'lik ölçüm değerleridir. Yani aracın...
  15. Karadeniz Otoyolu

Arkadaşlar, aracı bayiden sıfır aldım ve depoyu mazot kapağına kadar doldurdum. Kilometreyi sıfırladım ve her 10 km'de bir cep telefonumla fotoğrafladım. Ama tabi bütün fotoğrafları yüklemeyip sadece yakıt göstergesindeki değişimlerin olduğu anların fotoğraflarını yükledim. Dağlık bir arazide...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.