Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: ZJ 5.2`lerde Yüksek Hız (Overdrive) Konumu
vıtes kolunun altındakı panelde yok dostum ole bısey ama yıne de kontrol edıcem dostum daha once bole bı şanzıman toplamadıgım ıcın bıraz sorun yasadık. ??? ;)
tesekkur edıyorum arkadasım bunları kendım nasıl kontrol edebılırım daha once bu sanzıman ı sokup topladım ama acemısı oldugum ıcın galıba bısıler atlaadım yardımcı olursan sevınırım dostum sımdıden hersey ıcın tesekkur dostm ???
slm arkadaslar ozaman bende de sorun var ama affınıza sıgınarak farklı bı durum da olabılr benım şanzıman dakı o/d dugme soketı kırılmıs arac D 1 e ıyı gecıyo ama 2 ve 3 gecerken 4500 veya 5000 devrı gormeden gecmıyo acaba ondanmıdır bıde lpg...
Ynt: ZJ 5.2 Geri Vitesten Gelen Garip Sesler
alfonse abım tesekkur edıyorum bu boslugun yarım santım olması anlatmana gore cook fazla bu bosluk bana ılerde ne gıbı sıkıntılar verebılır bı abım bana bu boslugun 5 mm kadar olcagını soglemıstı yanlıs bılıyomus demekkı o abımde. şimdi abım bı sorum...
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?
dogru dıyosun arkadasım sag ol musaıt oldum bı ara ayrıntılı sekılde anlatırım uzun baya aracın sıkıntısı tesekkur arkadasım
Ynt: Grand Cherokee ZJ Otomatik Vites Sorunu (mu?)
pardon aracı sıkıntılı olan arkadasa sormustum ben bes ıkının sanzımanını dagıtıp topladım yardımcı olabılırım belkı dıye sormustum belkı ama 5.2 nın yerını tutarmı sızce ;D
Ynt: ZJ 5.2 Geri Vitesten Gelen Garip Sesler
pekı abılerım benım sorunum da oydu yagı ve fıltreyı deıstırınce gıttı daha cook sogukken ısınana kadar yapıyodu ama 94 model 5.2 gc de su sıkıntım oldu bı gun yolda yuklu rampa cıkarken tahlıyeden yag atmaya basladı ve gaz yıyıp ıvmelenmemeye...
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?
teşekkur arkadasım fakat bugunlerde şanzıman sıkıntım var tamır takımını degıstırdık ama sorun galıba tırubun de yıne de tesekkurler :(
Ynt: Ordu Off-Road Kulübü Günören, Sayacabaşı Off-Road Kar Gezisi (4 Ocak 2009)
slm arkadaşlar gezınız cok guzel geçmiş her halıyle bellı ama aranızda G.C 5.2 yı goremedım resımler cok sahane paylasımınız ıcın cok tesekkurler
Ynt: Ordu Off-Road Kulübü Yokuşdibi Kar-Off-Road Gezisi (30 Kasım 2008)
selam arkadaslar allah ızın verırse askere veya londra ya gerı gıtmezsem bu kıs G.C 5.2 ıle aranızda olmayı cok ısterım cok guzel goruntuler hepınızın emegıne cebıne ;D saglık ufak aksılıkler olsada her sey cok guzel gecmıs...