karsiyakabeyoglu kullanıcısının son içeriği

1. K

cj 5 almak istiyorum. Kritik konularda tavsiyelerinizi bekliyorum

Ynt: cj 5 almak istiyorum. Kritik konularda tavsiyelerinizi bekliyorum Teşekkür edrim. Araştırıyorum inşallah güzel ve sağlam bi tane bulabilirim. ilginiz için teşekkürler
  2. K

Ynt: cj 5 almak istiyorum. Kritik konularda tavsiyelerinizi bekliyorum Düşünüyorum usta. Araçla ilgili link ve fiyat verirsen görüşelim
  3. K

Ynt: cj 5 almak istiyorum. Kritik konularda tavsiyelerinizi bekliyorum daha düşük cc olanlara bakıyorum usta. İstediğim 2000 olanlar. Ama aracın gerçekten çok iyi görünüyor. Ne kadar yakıyor?
  4. K

Ynt: cj 5 almak istiyorum. Kritik konularda tavsiyelerinizi bekliyorum Cevabınız için çok teşekkür ederim. İnşallah kısa süre içinde tavsiyeleriniz doğrultusunda bir araç alacağım. Selamlar
  5. K

sadece asfalt yolda kullanmak için sizce bu araçlar nasıl?

Ynt: sadece asfalt yolda kullanmak için sizce bu araçlar nasıl? eyvallah usta. İnşallah bi gün cj lerimizi buluştururuz :)
  6. K

Ynt: sadece asfalt yolda kullanmak için sizce bu araçlar nasıl? Eyvallaah iyi anladım :) Peki ses gerçekten çok yoğun mu geliyor. Yani ben şehir içi 70 ile giderken yanımdakiyle rahat sohbet edemiyor muyum :) Ya da müzik dinleyemiyor muyum
  7. K

Ynt: sadece asfalt yolda kullanmak için sizce bu araçlar nasıl? Defarensiyelin sürat olması ne anlama geliyor onu da açıklarsanız sevinirim.
  8. K

Ynt: sadece asfalt yolda kullanmak için sizce bu araçlar nasıl? Benim alacağım araç tüpde 35 kuruş yakıyor. Açıkçası şehir içi 35 kuruşu göze aldım. Ama daha önce cj kullanmışlığım yok. Muhakkak acemilik dönemi biraz sıkıntı olacak. Zor mudur cj kullanmak? Ya da yakıt tüketimini azda tutmak zor mu?
  9. K

Ynt: sadece asfalt yolda kullanmak için sizce bu araçlar nasıl? İlginiz icin cok sagolun. Cekinilecek arac olmamasina sevindim. Artik nasip olursa bayramdan sonra bir cj sahibi olacagim. Yorumlariniz icin tesekkurler
  10. K

Ynt: sadece asfalt yolda kullanmak için sizce bu araçlar nasıl? evet bu da aklımda olan araçlardan biri. Ama sanki benim paylaştığım kırmızı çok daha diri ve sağlam duruyor. yanlış mı düşünüyorum?
  11. K

Ynt: sadece asfalt yolda kullanmak için sizce bu araçlar nasıl? Eyvallah usta. Yani benim amacim asfaltta gitsin. Sekli semali duzgun olsun. Bana mekanik olarak surekli problem yaratmasin. Hepsi bu yani arabayi alip ustune bir de kisa surede masraf yapmak istemiyorum. İstanbul disina arac...
  12. K

Ynt: sadece asfalt yolda kullanmak için sizce bu araçlar nasıl? Onlar da çok büyük geldi bana. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-1967-cj5-herseyi-yenilendi-bi-benzeri-yok-64593892/detay sizce bu araba nasıl? tabi fiyatta biraz yardımcı olursa
  13. K

Ynt: sadece asfalt yolda kullanmak için sizce bu araçlar nasıl? Açıkçası ben de pek bulaşmak istemiyorum. Ancak araç çok iyi durumda ve diri de olsa 77 altı problem mi oluyor? Bir de bu araçlarla uzun yol nasıl oluyor? Örneğin 500 km yolda bi problem çıkar mı? Bu konularda yardımcı olursanız...
  14. K

Ynt: sadece asfalt yolda kullanmak için sizce bu araçlar nasıl? Teşekkür ederim ilginiz için.
  15. K

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-muayeneli-citroen-1-9-diesel-motorlu-cj5-94966270/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-sahibinden-cok-temiz-meraklisina-yasam-tarzi-cj5-95971707/detay...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri