sadece asfalt yolda kullanmak için sizce bu araçlar nasıl?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karsiyakabeyoglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,896
Ynt: sadece asfalt yolda kullanmak için sizce bu araçlar nasıl?

asfaltta kullanıcaksanız defransiyeli sürat olan bi cj almanızı öneririm yoksa motorun gürültüsüne dayanamaz hale gelirsiniz 100 ile motor patlicakmış gibi olur sürat olursa daha rahat olur asfalta.

Etiketler

şehir içi cj adamın ocagına incir ağacı diker ya allah muhafaza trafıkte falan kalırsan bol bol stop edersın:D çok yakıyo ya

bakımlı bir motor olduğu sürece normal kullanımda cjler fazla yakmaz kullanmayı bilmek çok önemli..

Benim alacağım araç tüpde 35 kuruş yakıyor. Açıkçası şehir içi 35 kuruşu göze aldım. Ama daha önce cj kullanmışlığım yok. Muhakkak acemilik dönemi biraz sıkıntı olacak. Zor mudur cj kullanmak? Ya da yakıt tüketimini azda tutmak zor mu?

Defarensiyelin sürat olması ne anlama geliyor onu da açıklarsanız sevinirim.

misal çekiş olan bir cj ile yarım gazla 80 yapıyorsanız sürat olan cj ile çeyrek gazla yapacaksınız bunun anlamıda asfaltta daha devirsiz giderek yakıt ekonomisi sağlicaksınız ama hızınız aynı kalıcak buna eşdeğer olarakta aracınızın rampa performansı düşücektir süratlikte kastım budur.. ;)

Eyvallaah iyi anladım :smiley: Peki ses gerçekten çok yoğun mu geliyor. Yani ben şehir içi 70 ile giderken yanımdakiyle rahat sohbet edemiyor muyum :smiley: Ya da müzik dinleyemiyor muyum

yaklaşık 4-5 sene öncesi giresundan fatsaya gitmiştik yolda kamyonlar bizi solluyordu çünkü fazla basamıyorduk 100-110 giderken motor patlicak gibi bağırıyordu o günden sonra babam hemen ayna mahrutiyi değiştirdi şimdi gaza dokunarak 100 le gidiyorum asfallta çok rahat fakat eskisi gibi rampa performansı yok asfaltta şehir içinde sıkıntı olmaz..

ben satacağım cj5 imi toplamak nasip olmadı zaten ufak geliyor bana sürekli sıkıntı çekiyorum daha uzun bi cj alıcam

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR