karter kullanıcısının son içeriği

1. karter

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-ben-olsam-hemen-alirdim-98924207/detay/ bende bu ilan yerine üstüne 5.000 tl verip sıfır güney karavan almaya karar verdim.yinede yakından görüp inceleyeceğim 2.el...
  2. karter

Niva hakkında bilgi almak istiyorum yardım lütfen...

Ynt: Niva hakkında bilgi almak istiyorum yardım lütfen... ben lada niva hiç kullanmadım fakat 2 sene samara kullandım.ayriyetten lüks sayılabilecek konforlu birde jeepim oldu.konfor kaygınız varsa tahminimce 15-20.000 kadar bi bütçeniz var.suziki vitara öneririm konfor kaygınız açısından.ama...
  3. karter

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım ilginiz için teşekkürler enver bey. zaten sondaj vurdurucam araziye su sorunu kalkacak. elektirikde araştırma yaptım pek anlamasamda en azından yaşam aküsü ve panellerle giderebiliceğimi anladım.wc yide dışarıya yapmayı istiyorum...
  4. karter

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım herkese merhabalar.forumun genelde başka konularıyla ilgiliyim ama karavanla ilgili bi ihtiyacım doğdu.aslında karavan hayatımın her aşamasında aklımda ama imkansızlıklar nedeniyle daha sahip olamadım.benim karavan ihityacım...
  5. karter

Yurtdışı Gezi Arkadaşı

Ynt: Yurtdışı Gezi Arkadaşı bende uzun zamandan beri bir interrail düşünüyorum.acemi olmam nedeniyle çok fazla ülke ile dallandırıp budaklandırmadan italya ve ispanya merkezli düşünüyorum.2013 yılı içinde karar kıldım ama malum her zaman istenildiği gibi olmadığı için inş 2014de kalmaz çünkü...
  6. karter

Sıradışı Kampçılık.

bu kadarda olmaz ya ;D
  7. karter

Ayder yaylası ve Fırtına Deresi

Ynt: Ayder yaylası ve Fırtına Deresi paylaşım için teşekkürler.kamp alanı ve yeri hakkında bilgi verebilirmisiniz bende kamp için bu sene karadenize gitmeyi düşünüyorum.
  8. karter

Tren ile Türkiye Turu

Ynt: Tren ile Türkiye Turu merhabalar bende artık daha çok ve uygun seyahat edebilmek için, sırt çantalı seyahat moduna dönmek zorundayım.bende ilk olarak eskişehirden 1 günlüğüne konya seyahati yapmak istiyorum.konuyu heyecanla okudum.güzel bilgiler edindim ama şu trenleri nasıl ayarlıyorsunuz...
  9. karter

Tekne ve Şişme Zodyak Tipi Bot Taşımak İçin İdeal Arazi Taşıtı Hangisi ?

Ynt: Tekne ve Şişme Zodyak Tipi Bot Taşımak İçin İdeal Arazi Taşıtı Hangisi ? merhaba.bence romork konusunda 2000vitara v6 ve lada niva en mantıklısı geliyor.freelander aracımı sattım ve şu anda imkanım çok ksısıtlı.o yüzden herhalde eski model bi niva almayı düşünüyorum.şu anki aracım 91 model...
  10. karter

Ruslar yine Nivalar için bir icad yapmış.

Ynt: Ruslar yine Nivalar için bir icad yapmış. link ölmüş.ben göremedim ben :(
  11. karter

Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010)

Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010) gezenbilirden güzel bir organizasyon daha.bende aranızda olmak çok isterdim ama malesef işlerimden dolayı gelemiyecem.inş sonraki dalışlara bende katılmak isterim zamanım el verdiğince.
  12. karter

vitara almak isitiyorum

Ynt: vitara almak isitiyorum
  13. karter

vitara almak isitiyorum

Ynt: vitara almak isitiyorum teşekkürler mirkan bey.cherokeleride çok beğeniorum ama keseme göre vitara daha uygun olacak sanırım.
  14. karter

vitara almak isitiyorum

Ynt: vitara almak isitiyorum tşk ediyorum yücel bey.fiyatının yüksek olduğunun farkındayım.sadece araçları baz alarak ekledim ilanları.bagaj olayınıda romörkle çözmeyi düşünüyorum.
  15. karter

vitara almak isitiyorum

herkese selmalar.2000 model land rover freelander kullanmaktayım.genelde avda ve şehir içerisinde kullanıyorum.aslında aracımdan sıkıntım yok fakat bilindiği üzere bazen motor problmeleri olabiliyo.erken farketmekle kurtarıyoruz genelde:).suzuki vitara 2,0 v6 lıyla değiştirmek isityorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri