katsumoto33 kullanıcısının son içeriği

1. katsumoto33

Tirhandil

Ynt: Tirhandil Üzerinden çok zaman geçmiş ama, okurken duygulandım, paylaşım için teşekkür etmek istedim, Hem konunun güncellenmesi hem de yeni Tirhandil ustalarımızın yetişmesi dileğiyle, saygılar.
  2. katsumoto33

Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım.

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. Hayırlı olsun, güle güle kullanın, çok güzel,pratik ve kullanışlı bir mçk çıkartmışsınız ortaya,
  3. katsumoto33

Bisiklet

Ynt: Bisiklet boyunuz 1,71 ise 19 inç size büyük gelir, şehir bisikleti olarak 17 inç, dağ bisikleti için ise 15-16 inç bence size daha uygun olacaktır, bisikleti alırken kadronun kaliteli olması çok önemli, diğer ekipmanlar zamanla daha kaliteli ve hafif donanımlarla değiştirilme şansı...
  4. katsumoto33

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları Teşekkürler, beğenildiyse ne mutlu, Selamlar, saygılar.
  5. katsumoto33

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları .
  6. katsumoto33

Jeep Fotoğrafları

7. katsumoto33

Jeep Fotoğrafları

8. katsumoto33

Jeep Fotoğrafları

9. katsumoto33

Jeep Fotoğrafları

10. katsumoto33

Jeep Fotoğrafları

11. katsumoto33

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları Herkese selam, Henüz bir jeep sahibi değilim ama bu güzel site sayesinde bilgileniyorum, Kısmet olursa ilerde mutlaka bir jeepim olacak, Mesleğimin muhasebe olması nedeniyle, biten tükenmez kalemler ve kapakları ile, takvim spirali, çakmak, pet şişe, gazete kağıdı...
  12. katsumoto33

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) deneme
  13. katsumoto33

Karavancı Adayı Testi

Ynt: Karavancı Adayı Testi Cem Bey çok teşekkürler, çok güzel bir paylaşım, kişisel olarak hepsine d diyebiliyorum, ama malesef eşim ve kızımla birlikte olaya baktığımda değerlendirme biraz farklı oluyor, Selamlar, saygılar.
  14. katsumoto33

Yeni Willys Topluyorum

Ynt: Yeni Willys Topluyorum Mükemmel olmuş, elinize, yüreğinize sağlık, bol çamurlu günlerde, kazasız belasız binip keyfini çıkartırsınız inşallah, İşin içinde istek, cesaret azim olursa böyle olur, helal olsun, Selamlar, saygılar.
  15. katsumoto33

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) Yücel Bey, konuyu en başından okudum, emeğinize, yüreğinize sağlık, mükemmel bir iş çıkarıyorsunuz, ellerinize sağlık, çalışırken eldiven, gözlük gibi iş güvenliği malzemelerini kullanmayı ihmal etmeyin aman, Bir şey...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR