kayaozgur75 kullanıcısının son içeriği

1. K

2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri

selam, Gökhan bey, aracınızdaki cam rüzgarlığını nereden temin edebilirim? Antalya'dayım, iki defa buradaki aksesuarcılara sipariş verdim, her ikisinde de yanlış aracın rüzgarlığı geldi.(jlx yada yeni grand). Yardımcı olursanız sevinirim.
  2. K

grand vitara vakum??

Ynt: grand vitara vakum?? Cevap için teşekkürler Oğuz Bey. Evet Antalyada yaşıyorum. Özel servise gidiyorum, ama parçayı ancak yetkili servisten bulabildik. Onlarda parçanın Japonyadan geleceğini söylediler. 20-25 günlük bir bekleme süresi. Difarensiyeli açıp vakumun durumuna bakılmadı...
  3. K

grand vitara vakum??

Selamlar, 2004 5 kapı grand vitara aracımın arazi vitesi çalışmıyor. Servisim ön diferansiyel vakumunun değişmesi gerektiğini ve parçayı ancak 20 günde getirtebileceklerini söylediler. Bu parçayı nereden bulabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
  4. K

g.vitara çekiş gücü?

Ynt: g.vitara çekiş gücü? ilginize teşekkürler arkadaşlar.
  5. K

g.vitara çekiş gücü?

Selamlar, iyi bayramlar. 1998 İspanyol montaj Suzuki vitara 5k ım var. Aracın herşeyinden memnunum, bir tek şey hariç; rampayı görür görmez birden çekişden düşmesi yani bayılması. Grand vitara 2.0 5k larda da durum aynımı acaba. Yada Suzuki Grand vitara yerine, çok araziye girmeyen biri...
  6. K

Suzuki Vitara Cam Krikosu Sorunu

Ynt: Suzuki Vitara Cam Krikosu Sorunu Selam arkadaşlar, Vitaramı aldığımdan beri bende camların (özellikle sağ ön cam) yavaş çalışmasından sorun yaşıyordum. Dün elektrikçim aküden şoför tarafındaki cam otomatiğine direk bir kablo çekti. Şuan gayet iyi çalışıyor. Hatta arabanın kontağı açık...
  7. K

Vitara Jlx Rolanti Problemi

Ynt: Vitara Jlx Rolanti Problemi Selam, Benim aracımda aynı sorunlar vardı. Bir ustanın tavsiyesi ile sensöre giden kablonun jakını çektim ve rölanti ayar vidasından rölantiyi ayarladım. Şu anda bi sorun yok ve araç öncekine göre daha az yakmaya başladı.
  8. K

Jimny motoru aranıyor

Selamlar, Bir arkadaşım, 2005 model Jimny'sine motor arıyor. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz? Teşekkürler
  9. K

Vitara 1.6 jlx (16V) Soğutma Sistemi

Ynt: Vitara 1.6 jlx (16V) Soğutma Sistemi cevap için teşekkürler çağlar bey.
  10. K

Vitara 1.6 jlx (16V) Soğutma Sistemi

Ynt: Vitara 1.6 jlx (16V) Soğutma Sistemi selamlar, Benim aracımında (1,6 jlx vitara) fan termiğinde sorun çıktı ve geçici olarak parça buluncaya kadar kaynakla sabitlettirdik. Çıkma bir termik bulup değiştirmek istiyordum fakat sizlerin yazdıklarını görünce acaba vazgeçip bu şekilde devammı...
  11. K

Suzuki Vitara 1.6 JLX 5 Kapı Yakıt Problemi

Ynt: Suzuki Vitara 1.6 JLX 5 Kapı Yakıt Problemi Benim aracımda 1.6 5 kapı ve atiker lpg var. Lpg yi ilk taktırdığım zamanlar 25 lt lik gazla şehiler arası 230-250 km, şehir içinde ise 200-220 km gidiyordum. Son bi kaç aydır yakıt git gide yükselmeye başladı ve geçenlerde aracı her stop...
  12. K

Suzuki' de LPG Sorunları

Ynt: Suzuki' de LPG Sorunları Aracıma LPG taktırdıktan sonra rölanti sensöründe arıza meydana geldi. Bazen yüksek devirde takılı kalıyor ve rölantide giderken araçda yığılma yapıyor.
  13. K

Suzuki Vitara Çeki Demiri

Ynt: Suzuki Vitara Çeki Demiri Benim aracımda da aldığımda çeki demiri mevcuttu ve ruhsata işliydi. Aracı üzerime alırken trafikten herhangi bir proje istemediler ve çeki demiri mevcuttur diye yenilenen ruhsata işlediler. Bencede eğer mümkünse başka bir şubeden deneyin.
  14. K

Suzuki Vitara Conta Yanması Hakkında

Ynt: Suzuki Vitara Conta Yanması Hakkında Yaşar Bey, aracı aldığımdan beri (8 ay) ben hiç antifiriz koymadım, sadece radyatöre su ekledim. Yanlız üzerinde 'engine coolant' yazan küçük tankda antifiriz vardı. Antifiriz bu tanka koyuluyor galiba. Çünkü rengi hep antifiriz rengiydi dıştan...
  15. K

Suzuki Vitara Conta Yanması Hakkında

Ynt: Suzuki Vitara Conta Yanması Hakkında Selam, Söylediğiniz gibi silindir kapağı taşlandı, borular ve tüm kayışlar da bu vesileyle değişti. Malzeme+işçilik 500 TL. Isı göstergesi görünüşte düzenli çalışıyor gibi, umarım öyledir. İlginize ve bilginize teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
emrekolsz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR