kazdagli kullanıcısının son içeriği

1. kazdagli

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? sizi bir yerden ısırıyorum ama
  2. kazdagli

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu galiba uzun yola ve yorgunluğa alışık olmadan, yol ve sürüş tecrübesizliği vede uzun yola uygun olmaya motor seçimi kazayı tetiiklemiş duyduğumuz bu doğal olarak sen en net bilensin
  3. kazdagli

Kocaeli Kamp Alanları

Ynt: Kocaeli Kamp Alanları İznikten Sansarak yolu ile veya asfalttan Elbeyli yolu ile Elmalı köyünü sorun sizi iki yayla bekliyor ortalama 30 km birisi jeeplerle çıkabileceğiniz Zirat yaylası ikincisi normal arabalarla çıkabileceğiniz Alıç yaylası buraya İzmitten Yuvacık barajı Aytepe orman...
  4. kazdagli

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Sevgili Ufuk evet kazadan haberim var sevgili GÖKÇEN mıcırlı bir yolda kaza geçirmiş Pendikten olduğu için ayrıca tanırım görüşmek üzere
  5. kazdagli

Marmara Bölgesi Kamp Yeri Önerileriniz

Ynt: Marmara Bölgesi Kamp Yeri Önerileriniz İznikten Sansarak yolu ile veya asfalttan Elbeyli yolu ile Elmalı köyünü sorun sizi iki yayla bekliyor ortalama 30 km birisi jeeplerle çıkabileceğiniz Zirat yaylası ikincisi normal arabalarla çıkabileceğiniz Alıç yaylası buraya İzmitten Yuvacık...
  6. kazdagli

Motosikletinizle Yılda Ortalama Kaç Kilometre Yol Yapıyorsunuz?

Ynt: Motosikletinizle Yılda Ortalama Kaç Kilometre Yol Yapıyorsunuz? 2000 model Bmw 1150 gs var hiç bir arızası olmada 125,000 km deyim 4 yıldan beri 100 ,000 bin yaptım yıllık 25,000 km işe kullanmadan sadece hafta sonları
  7. kazdagli

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Merhabalar adım Murat ama motor camiasında Kazdağlı nick,i ile anılırım anne ve baba tarafından memleketim Edremit olduğu için bu isim arkadaşlarım tarafndan yakıştırıldı İstanbul Pendikte yaşıyorum Bmw 1150 gs motorum var genellikle uzun geziler yapmayı...
  8. kazdagli

Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı?

Ynt: Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı? İstanbul bölgesinde hemen her hafta 300- 400 km arası enduro gezileri düzenliyoruz geçen hafta İzmit,Yuvacık,Sansarak kanyonu, İznik,Yalova turu yaptık konsept olarak 600 cc ve üstü makinalar uygun gelmek isteyenler olursa haber veririm murat azak
  9. kazdagli

Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi...

Ynt: Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi... Edremitin İlk yerleşik türk ailelerindeniz Ninelerim dedelerim annem ve babam hepsi buralı yıllardan beride motosiklet camiasında adım bile bilinmez bu isim isimle lakapla anılırım kısaca kazdağları bölgesinde olduğum için bu nicki kullanıyorum
  10. kazdagli

Eskihisar, Sadece Feribota Bindiğimiz Bir Yer Değildir

Ynt: Eskihisar, Sadece Feribota Bindiğimiz Bir Yer Değildir Sevgili alonewolf evim pendikte iistediğiniz zaman haber verin ister bu gün ister haftaya cumartesi atlar gelirim müsaitseniz bu gün 0532 322 63 58 murat azak
  11. kazdagli

Doğu Karadeniz Trans Yayla Gezi Planı

Ynt: Doğu Karadeniz Trans Yayla Gezi Planı bu sene ağustosun 10 da doğu karadenizi tamamen yaylalardan 8 motosiklet,le yaptık karadeniz başlangıç yerimiz trabzon yomradan santa harabelerini ve taşköprü olarak başladık ve limonsuyu sultanmurat, uzungöl,,ayder den pokuta, çamlıhemşinden, çat ve...
  12. kazdagli

Eskihisar, Sadece Feribota Bindiğimiz Bir Yer Değildir

Ynt: Eskihisar, Sadece Feribota Bindiğimiz Bir Yer Değildir bak şimdi beni aldınız taaa nerelere götürdünüz dururp duruken 75 li yıllarda 15 yaşında idim eski çimento fabrıkasının kalıntılarında gezinir feribotun olduğu tepeye çıkar piknik yapar şimdiki sakız ağacının etrafındaki zeytinlikte 5...
  13. kazdagli

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) Herkes kıpır kıpır buluşma yı bekliyormuş kambersiz düğün olmaz aranızda olmaktan zevk duyacağım Aracı Olanlar 01- Uğur Kalaycı (Jeep34) +3 - Anadolu Yakası 02- Önder Özdenkaya (dronder) +1 - Kocaeli...
  14. kazdagli

Esat Edin'in ve Ailesinin Başına Gelen Talihsiz Olayın Nedenleri

Ynt: Esat Edin'in ve Ailesinin Başına Gelen Talihsiz Olayın Nedenleri olay anında kampın hemen yanında bulunan köyüm olan kızılkeçili köyünde bayram tatilinde idik olayı haber alır almaz istanbuldan gelen 8 motosikletle olay yerindeydik söz konusu olay tamamen sevgili ERT bahsettiği gibi...
  15. kazdagli

Hasanboğuldu Şelalesi Hikayesi

Ynt: Hasanboğuldu Şelalesi Hikayesi Edremit kızılkeçili köyündenim dedelerimizden duyduğumuz budur iki gencin sevdasını anlatmaktadır hasanboğuldu resimlerde görülen şelale sutüven şelalesidir sonraki resimdeki gölette hasanboğuldudur hasan boğulmuşmudur intiharmı etmiştir kimse yoktur...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Geri