Keçi kullanıcısının son içeriği

1. Keçi

Köroğlu Zirve Tırmanışı ve Kamp (30-31 Mayıs 2009)

Ynt: Köroğlu Zirve Tırmanışı ve Kamp (30-31 Mayıs 2009) KÖR OĞLAN BİLE ÇIKMIŞ KÖROĞLUNA BİZ NİYE ÇIKAMIYALIM... ;D
  2. Keçi

Beypazarı ve Ankara Kalesi Festivali

Ynt: Beypazarı ve Ankara Kalesi Festivali [attachment=1]
  3. Keçi

4. Keçi

Ynt: Beypazarı ve Ankara Kalesi Festivali ben bu konağı çok seviyorum [attachment=1]
  5. Keçi

6. Keçi

Pangea; Cumaderesi Orientiring Etkinliği (02-03 Mayıs 2009)

Ynt: Pangea; Cumaderesi Orientiring Etkinliği (02-03 Mayıs 2009) Sağolsun iso bize 2 gün iyi tuzaklar hazırlamış. :) Yalnız selo gilin 3. işareti bulamadan 4. işareti bulmaları komik olmuş :)
  7. Keçi

Ynt: Pangea; Cumaderesi Orientiring Etkinliği (02-03 Mayıs 2009) şuan bacaklarım tutmuyo merdivenleri çıkabiliyorum ama inemiyorum..
  8. Keçi

Ynt: Cuma Deresi'nde Oryantiring Etkinliği İlk kez yaptığım oryantiring gerçekten çok zevkli ve bir o kadar yorucu bir etkinlikti.
  9. Keçi

Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Güzel bir etkinlik olmuş kaçırmışım :'(
  10. Keçi

Cuma Deresi'nde Oryantiring Etkinliği Duyurusu (02-03 Mayıs 2009)

Ynt: Cuma Deresi'nde Oryantiring Etkinliği Duyurusu (02-03 Mayıs 2009) Bu arada akif amca bizi bekliyor sen ben selda eymirdeki maceramızı unutma... ;)
  11. Keçi

Ynt: Cuma Deresi'nde Oryantiring Etkinliği Duyurusu (02-03 Mayıs 2009) yollarımız niye ayrılsın be biz 3 kişiydik. 3 dağcı bayan kar kış demen -15 yedik. Biz sadece yazları açan gül değil karda açan kardelendik....
  12. Keçi

Ynt: Cuma Deresi'nde Oryantiring Etkinliği Duyurusu (02-03 Mayıs 2009) CANIM ARKADAŞLARIMI ÇOK ÖZLEDİM :( SELDA VE ÇİĞDEMİNDE BU HAFTASONU GÜZEL ETKİNLİKLERE KATILACAKLARMIŞ...İYİ DAĞLAR :-* [attachment=1]
  13. Keçi

Ynt: Cuma Deresi'nde Oryantiring Etkinliği Duyurusu (02-03 Mayıs 2009) Biz Biz Olduqumuz Için S£viLdik ,ßizi SatanLarı KaLbimizden Bir Bir SiLdik . Geride 3-5 Kişi kaLdık ama içimiz rahat MutLuyuz . Çünkü Bu yaşımıza kadar Hiç Adam SATMADIK .! KraL OLmayanLara Taç taktık İşte En Buyuk Hatayı da...
  14. Keçi

Salewa ve Asolo'da İndirim !..

Ynt: Salewa ve Asolo'da İndirim !.. neden ankarada şubeniz yok?
  15. Keçi

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi harika bir bot bu yaaa nerden nasıl aldınız?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri