Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
Teşekkür ederim Deniz Bey
Peki önceleri arbası boş gelen kişilerle ayarlama yapılıyordu bizde almıştık arabaya arkadaşlar yine aynısı olacak mı? güzel bir programmış umarım orada zevkli vakit geçiririz görüşmek üzere
Herkese Merhaba
Sizleri özledim yakın zamanda bir etkinlik olacak mı etkinlikler nerede belirtiliyor tekrararanızda olmaktan çok mutlu olacağım
Valla Nursen bu aralar pek siteye katılmıyor galiba ama Nursen olmasada ben birilerinin peşine takılacağım...
TATLIM GEÇMİŞ OLSUN İSTANBUL DA ARTIK HERKES PRONAYAK DOLAŞIYOR ZATEN EN SONUNDA BUNU DA YAŞADIN YANİ ÇOK ÜZÜLDÜM ALLAH KORUMUŞ ÖOK ÖPTÜÜÜM
SELAM ARKADAŞLAR
HERKESİN KURBAN BAYRAMINI KUTLUORM GEÇ OLDU AMA ANCAK İNTERNET BULDUM ŞU ANDA KÜTAHYA SİMAV...
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu
Merhaba Arkadaşlar
Ben Aslıhan Deniz. Yapı Öğretmeniyim. Kadıköy Moda da oturuyorum. Türkiye çevre koruma ve yeşillendirme kurumu (Türçek) üyesiyim. Doğa ile sosyal etkinliğin birleştiği bu güzel etkinliklerede görüşmek üzere. Ayrıca bu siteyi...
selam biraz geç bir cevap konu çoktan kapanmış ama yazmak istedim
tam bir rezalet sakıncası varsa da... niye son günü beklemişler akılları bu zaman kadar neredeymiş? gerekçeleri organizasyonun doğaya zarar verdiği ise en son sırada bizler olursunuz...
Haklısınız zaten bunu anlatmak içinde bayrak taşımamız gerektiğinini savunuyorum bizz "Türk Milletiyiz" ve gururla bayrağımızı taşıyacağız. Bana bu emaili atan kişiler bölücülük yapmaya çalışan Türk Milletini hafife alan kişiler. Gerekli cevabı en ağır...
Arkadaşlar moralimi bozan bir şeyden bahsetmek istiyorum. Geçen gün Corner Otell'e hayır yürüşü yaptık. Tabii siyasi ya da başka bir örgütlenmden olmadığımı halktan olduğumuz için Türk bayraklı ve meşaleli eylem yaptık. Bir grup kişi bir kaç email...
Teşekkür ederim Alper Bey zaten bir tereddütüm yoktu bu arada biz orada plaka derdinden pek sizlerle tanışma fırsatı bulamadık ya da isim olarak hatırlayamıyorum. bunu suçu ilk katılmamıza atıyorum. bir sonrakinde hep beaber güzel ve maceralı zamanlar...
Ynt: Serbest Paraşüt
Selam arkadaşlar
en çok yapmak istediğim şeylerden biri paşütle atmaktı ama bir türlü emelime ulaşamadım :( :'(
umarım sizlerle yapılacak etkinliklerle bu emelimede ulaşırım
o hissi tatmak nasıl bir şey düşünemiyorum
aslında havacılğa ilgim var pilot olmayı hep istedim...
Selam arkadaşlar,
Öncelikle bir türlü giripte hoşbulduk diyemedim. Hoşbulduk. Gerçi hşbuldum yani.
yakın zamanda sizlerin arasında tekrar olmayı çok istiyorum. Bu aralar protesto yüryüşleri, paneller falan derken dağıldım biraz.
Nursenciğim sana...
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
merhabaaa
ben aslihan deniz istanbul'dan serbest çalışıyorum ilk defa off-road organizasyonuna katıldım bayıldım çok güzel bir gün geçirdim ve sizlerin bir çoğuyla tanışmak çok güzeldi arkadaşımın aracıyla katıldım ama umarım yakın zamanda keni aracımla aranızda...