Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Karavanla Kibrıs'a giriş yaparken herhangi bir ek prosedür uygulanmıyor. Taşucu'ndan yük gemisi ile Mağusa Limanı'na gelip, gerekli ücreti yatırıp giriş yapabilirsiniz. Türkiye'den çıkışta ek bir presedür uygulanır mı bilemiyorum. Bahsettiğim iki liman arası sefer yapan bir şirketin...
Çadırın ön kısmını iki ip ile sabitlememin sebebi gece boyunca etrafımızda dolaşan başıboş ama canayakın köpeklerin sürekli çadır iplerine takılmasıydı. Aralarında en muzip olanı sabaha yakın 3:00'te bu iplerden birini kemirip kopardı. İyi ki bu yöntemi uygulamışım dedim. :)
Bunlar da...
Bir mesaja 6 adetten fazla fotograf eklenmiyormus. Acemiligimden dolayi konuyu yarım yukleyebildim. Yazinin geri kalanini ve fotograflari yarin ekleyecegim.
Herkese merhabalar. Uzun süredir formu takip ediyorum ve bazı konulara yorum ile katkıda bulunmaya çalıştım önceleri. Bundan böyle gerçekleştirdiğimiz kampları düzenli olarak konu açıp sizlerle paylaşmak niyetindeyim. Malum Kıbrıs havası, tabiatı ve suç oranının düşük olması sebebiyle çadır...
Sitedeki favorilerim arasında olan bir araç. Arka yan camlara ızgara takılırsa vahşi bir görünüme kavuşacaktır. Bu arada herhangi bir güncelleme var mı ?
konuyu açan arkadaşa saygısızlık edip polemiğe girmek istemiyorum ancak benim yorumumu alıntılamanızın sebebi sanırım yorumumda büyük/küçük harf kuralına uymamamdı... caps lock tuşum arızalı olduğundan dolayı böyle bir sorun ile karşı karşıyayım bilginize...
Konuyu baştan sona sıkılmadan okudum. Teknolojik aletlerin azizliğine uğramanıza üzüldüm. Keşke tüm aşamaları fotoğraflı görebilseydim diye de içimden geçirdim. Neyse sağlık olsun, umarım bundan sonra herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. Bu arada takipteyim.
Tercihler degisir tabiki, ben sadece kendi dusuncemi aktarim. Ve ozellikle 'guvenli' bir alan secmesini de belirttim. Ilk baslarda orman olmaz da belki sakin bir KOY bulup deniz kenarinda olabilir yapacagi kamp. Yeter ki tatil köyü zihniyetli kamping alanlari olmasin.