kibritci kullanıcısının son içeriği

  1. K

    Tasarım Öğrencisinin Yardımınıza İhtiyacı Var

    Ynt: Tasarım Öğrencisinin Yardımınıza İhtiyacı Var Eskişehir'de her türlü Yardıma HAZIRIM fakat ayın 20.sinde yurda dönecem. 20sinden sonra ara 5322428461 yardımcı olurum.
  2. K

    Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

    Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Yüklenmek için de yan yana gelmeliyiz. Kendimizden kuşkumuz yoksa(haklılığımıza inanıyorsak) bunun yolunu bulmalıyız.
  3. K

    Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

    Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Bir karavanın bir otomobilden,kamyonetten, minübüsden daha tehlikeli bulan aktüer,hakim savcı neyse ne varsa bunun sebebini bizede anlatırsa iyi olur zira fena ütülüyoruz.
  4. K

    Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

    Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Buğracım,geçen sene 1500 TL ye yaptırdığım sigortadan elde olmayan sebeblerinden 600 TL hasarı ödeyen şirket acaba zarar mı etti ki öyle olsun bunun bedeli gelişigüzel sigorta bedelimidir ? Bence bu sistem yanlış. Devlet iyi niyetle bunların...
  5. K

    Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

    Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası bence başın belaya girmez, ama uğraşırsın neticede Altın'da imzan olmayan sistemin kabul ettiği bir poliçeyi şirket size rücu ederse sizde bunu hukuka yansıtırsınız. Trafik Sigorta'sı mevcut sistemin diğer Şahıslara karşı tedbir olarak koyduğu vede...
  6. K

    Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

    Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Arkadaşlar,sigorta konusunda bir gelişme yok mu? Ayın 7sinde bitecek trafik sigortam için 9000 TL ile 2425 TL arası Uçuk rakamlar isteniyor. Senede maksimum 1 ay kullanabildiğim araç için neredeyse günlüğü 100 TL ye gelecek. Bu nasıl bir mantık 20 gün...
  7. K

    Küçük İnsanların Büyük Diyarı; Çin --- Baştan Sona 1 Ay Çin

    Ynt: Küçük İnsanların Büyük Diyarı; Çin --- Baştan Sona 1 Ay Çin Paylaşımınız için teşekkürler
  8. K

    Meşe'nin Yapımına Başladım

    Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Hayırlı olsun,iyi günlerde kullanmanız dileyiyle
  9. K

    Tanışma Bölümü (Karavan)

    Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Çok teşekkür ederim,bugün boyasını attık her halde cumartesiye yürütünüz vede resimlerin elbet tabi güneş panellerini halledebilirsek.
  10. K

    Tanışma Bölümü (Karavan)

    Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Melih bey, Seyfettin bey, teşekkürler. Enerji bölümünü araştırayım.
  11. K

    Tanışma Bölümü (Karavan)

    Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Önemli değil Melih bey, bu arada güneş paneli taktıracam ama bu konu çok uzamış ve karışık en son mevcut fiyatlarla en makul sistem ne olabilir, birde bisiklet taşıyıcıya ihtiyacım olacak paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  12. K

    Tanışma Bölümü (Karavan)

    Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Aracın işini bitireyim açarız bu arada Hakan Hasan değil ;D :D
  13. K

    Tanışma Bölümü (Karavan)

    Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Teşekkürler, aracım 1986 dukato frankia (3 akslı) şu an toplamaya çalışıyorum bitince resimlerini paylaşırım.
  14. K

    Tanışma Bölümü (Karavan)

    Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Merhaba, Hakan Kibritçi, Eskişehir,emekli. Uzun süre önce arazi aracım sebebiyle üye oldugum sitenizde zaman içinde bütün karavan bölümünü okuyarak önce karavan sever ardından bu hafta da karavan sahibi oldum, tüm paylaşımlarınız için teşekkür ederim


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,471
Mesajlar
1,518,421
Kayıtlı Üye Sayımız
172,124
Kaydolan Son Üyemiz
paramana

SON KONULAR



Geri
Üst