kinay kullanıcısının son içeriği

1. K

Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi) Atilla abi eline sağlık. Çok güzel görünüyor.
  2. K

Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı Kış günleri olmazsa olmazlardan
  3. K

Karavanda Hafif, Yanmaz, Sağlam Uçak Mobilyaları

Ynt: Karavanda Hafif, Yanmaz, Sağlam Uçak Mobilyaları Değişik ürünler, enteresan tasarımlar çıkartmaya yardımıcı olacaktır.
  4. K

Gezenbilir Sonbahar Buluşması; Sapanca 13-14 Ekim 2012

Ynt: Gezenbilir Sonbahar Buluşması; Sapanca 13-14 Ekim 2012 Şimdilik akılda bulunsun, yakın tarihte netleşir.
  5. K

Ahşap Defender Torpido Yapımı

Ynt: Ahşap Defender Torpido Yapımı Ellerinize sağlık. Kaliteli işçilik sonucu görüntü gayet güzel olmuş. Fakat ilk aklıma gelenler güneşte oluşabilecek problemler. Sıcak soğuk farklarında ahşabın çalışması, montaj yerlerinin ayrılması gibi sorunlar oluşabilmesi, vb. sıkıntılar. Bunlara karşı...
  6. K

İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri

Ynt: İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri Markası S-link 500 w ucuz bişeydi aldığım bir kaç sene evvel...
  7. K

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım İlanı detaylı inceleyince fark ettim. Bu araç ikitelli' de fabrika vinçleri yapan bir firmanın bakım, tamir servis aracı. Anı sitedeyiz. Kazalı halini görmüştüm bu aracın. Arka plaka hizasından içeri göçmüştü, takribi 30cm...
  8. K

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-sirketten-satilik-volkswagen-transporter-95971887/detay#
  9. K

Gönüllü Sadelik; Sade Yaşam ve Karavan

Ynt: Gönüllü Sadelik; Sade Yaşam ve Karavan "Ben ne yapıyorum,niye alıyorum diye soru sorduracak her obje, her fikir bence bu düzene karşı atılmış bir hamledir." Tebrikler.
  10. K

Teleskop/Dürbün seçiminde yardım

Ynt: Teleskop/Dürbün seçiminde yardım ..
  11. K

T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz...

Ynt: T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz... Ağız tadıyla görün gelin inşallah...
  12. K

İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri

Ynt: İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri Şimdi marka hatırlayamadım. Araca inince bakıp haber veririm.
  13. K

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi) Epey aranılan bir çözüm yoluydu. Uygulama ve anlatım için teşekkürler.
  14. K

Li-Ion Güç Paketi

Ynt: Li-Ion Güç Paketi Maşşallah, ortaya fikir çıkartma ve bu fikri uygulayabilecek teknik ve pratik birikimin güzel bir işçilikle ürüne dönüştürülmesi. Tebrik ederim. Aklımızdaki fikirleri tarif edip başkasına yaptırmanın zorluğu ya da kendimiz başına geçip yapmak. Hakikaten maşşallahınız...
  15. K

Absorbe Sistem Buzdolaplarının Çalışma prensibi

Ynt: Absorbe Sistem Buzdolaplarının Çalışma prensibi kampta buzdolabı keyfi bilim dalı gibi bir şeymış.. :) Sürekli öğrenci alan, maalesef tek tük mezun çıkartan bir bölümün konusu haline gelmiş.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri