kivanc09 kullanıcısının son içeriği

1. K

Pmr Telsizler Hakkinda

pmr cihazların çıkışları 0,5 watt ile sınırlıdır. sizin profesyonel diye tabir ettiğiniz, ancak biz amatörlerin kullandığı cihazlar ise 2-100 watt arası değişir. teknik olarak amatörlerin kullandığı cihazlara pmr kanalları yüklenerek kullanilabilir, ancak yolda sizi polis çevirip de elinizdeki...
  2. K

Akü Seçimi

Merhaba, Karavan dönüşümü için verdiğimiz aracımızda Yuasa AGM 90 amper akü ile Sprinter 90 Amper akü arasında kaldık, sizin tercihiniz hangisi olurdu? Teşekkürler
  3. K

İlk Adımı Attım Sonunda - Ducato 12,6 M3 - Karavan Yaptırıyorum

Ynt: İlk Adımı Attım Sonunda - Ducato 12,6 M3 - Karavan Yaptırıyorum selamlar, karavanınızı yaptırmak için hangi firmayı tercih ettiniz acaba?
  4. K

Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010)

Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010) Cumartesi Gelibolu Sardalyası Sarozdaki son akşamımız, güneşi sardalya eşliğinde batırırken Gezenbilircilerin bir kısmının yerleşim yeri İsmini bilmediğim arkadaş ile havlu suyu sıkarken Cumartesi günü 17.30...
  5. K

Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010) tövbe estağfurullah :)
  6. K

Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010) bir de bana sorun :) inanılmaz güzel bir kamptı benim için. Çarşamba akşam 20.00 gibi geldik, Bizden önce gelen Seval Hanım sağolsun o karanlıkta çadırlarımızı kurmamıza yardımcı oldu. Bayramın 1. gününü güneşli havanın...
  7. K

Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010) dönüşte de bir aksilik olmazsa ayni şekilde döneceğiz, zaten çoğunluk cts akşam ya da pazar sabah toparlanmış olacak.
  8. K

Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010) elimde olmayan sebeplerden ötürü bugun hareket edemiyorum, yarın akşamüstünden sonra çıkabilirim yola. bu durumda saadettin ve baracudayi da alabilirim zannediyorum. baracuda ile iletişim halindeyim ancak saadettin bey'in...
  9. K

Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010) evet, 7 eylül salı akşamına söylediğim gibi 2 kisilik yerim mevcut ama tarih uymamişti hatirladiğim kadari ile. eğer ayarlama yapilabilirse misafir edebilirim. sevgiler kivanc
  10. K

Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010) 1. Seval Duban 2. Fulya Arabacı (başlangıç) 3. Süleyman Pelit (başlangıç) 4. Hidoki (başlangıç) 5. Nalan Karaman (başlangıç) 6. Nalan Karaman kuzeni (başlangıç) 7. Yunus Aydemir (başlangıç) (eskişehir, scooter motor) 8...
  11. K

Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010) 1. Seval Duban 2. Fulya Arabacı (başlangıç) 3. Süleyman Pelit (başlangıç) 4. Hidoki (başlangıç) 5. Yunus Aydemir (başlangıç) 6. Ahmet KARAGÖZ (başlangıç) 7. Merter ONAR (2 * ) 8. Ufuk sarıgül. (UFUKK)(Ergün onur) (Seçkin...
  12. K

Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010) 1. Seval Duban 2. Fulya Arabacı (başlangıç) 3. Süleyman Pelit (başlangıç) 4. Hidoki (başlangıç) 5. Yunus Aydemir (başlangıç) 6. Ahmet KARAGÖZ (başlangıç) 7. Merter ONAR (2 * ) 8. Ufuk sarıgül. (UFUKK)(Ergün onur) (Seçkin...
  13. K

Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010) http://www.kkgm.gov.tr/sirkuler/37-2.html son sirkülere göre daliş yasaği yok, bundan önceki 36/1 de varmış 37/2 de kaldirmişlar. o bölgede sanırım ekim / kasımdan önce balık zor, o yüzden görülmüyor teşekkürler
  14. K

Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010) kömür limanında zıpkınla dalanlara hep rastlamıştım, yasakla ilgili resmi bir yazı ya da bağlantı mevcut mudur acaba? Teşekkürler
  15. K

Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010) bayrama kadar su sicakliğinin düşmesi lazim balık görünmesi için. çok bir ümidim yok benim de, ancak kurbanda güzel balık olur saniyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri