kizilkaptan kullanıcısının son içeriği

1. kizilkaptan

2004 grand vitara 2.0 otm..

Ynt: 2004 Grand Vitara 2.0 Otm.. iyi günler bende 2004 2000cc otomatik 5 kapılısı var 4 yıldır kullanıyorum beni hiç üzmedi yakıtı makul tüp hiç kullanmadım a/t lastikle kullanıyorum şehir içinde 55 kuruş yakıyor yakıtı fazla değil benzinimiz pahalı uzun lafın kısası emektar bir araç tavsiye ederim
  2. kizilkaptan

grand vitara otomatik vites

Ynt: grand vitara otomatik vites memnun kalırsınız vites geçişleri biraz sert ama sizi tatmin edecektir
  3. kizilkaptan

5k grand lastik ebat konusunda yardım

Ynt: 5k grand lastik ebat konusunda yardım merhaba bende 2004 5k gv var ben aracımda 235/60/16 a/t lastık kullanyorum memnunum ayrıca belırtmelıyım ses de fazla yok markasıda telaffuz yanlıs olabılır ama brıdgestone at 694 olması lazım hafif arazi sartlarında hiç sorunsuz kullana bilirsiniz...
  4. kizilkaptan

2000 cc 4 silindir g. vitara

Ynt: 2000 cc 4 silindir g. vitara 2000 cc motor 4 silindir 16 valf dir en azından benimki öyle
  5. kizilkaptan

Bu Araç Nasıldır Sizce

Ynt: Bu Araç Nasıldır Sizce bence bu aracı yırmıbın lerın altında almak gerek yırmınlere cıkıyorsa fıyatüstüne bıraz ekleyıp bır ust kasayı yanı grandvıtara alın derim saygılarımla
  6. kizilkaptan

2004 Grand Vitara 5K parçaları hak.

Ynt: 2004 Grand Vitara 5K parçaları hak. hayırlı olsun malumunuz parçalar biraz pahalı ama cıkma parca ararsanız forum içinde exper oto diye aratırsanız serkan diye bir arkadas vardı bir cok parca bulmanız mumkun sanırım
  7. kizilkaptan

Suzuki Ön Koruma Demiri Hakkında

Ynt: Suzuki Ön Koruma Demiri Hakkında arkadaşlar bu korumabarı ruhsata işlenmesi zorunlu bir şeymidir yoksa işlenmeden takıp kullana biliyormuyuz
  8. kizilkaptan

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)
  9. kizilkaptan

Sizce Suzuki Jimny Şartlarıma Uygun Bir Araç mıdır?

Ynt: Sizce Suzuki Jimny Şartlarıma Uygun Bir Araç mıdır? rav4 asfaltta basarılı olabılır ancak doga gezisinden öte birsey yapılmaz isteginiz bu yöndeyse sorun yok ama fazlasını düsünüyorsanız kesınlıkle yetersız kalır ayrıca sureklı 4ceker olusunun avantajları yanında dez avantajları coktur ve...
  10. kizilkaptan

Sizce Suzuki Jimny Şartlarıma Uygun Bir Araç mıdır?

Ynt: Sizce Suzuki Jimny Şartlarıma Uygun Bir Araç Mıdır? aracı sizin ihtiyaçlarınız belirleyecek ne yapmak istediğiniz çok önemli ama marka soracaksanız kesinlikle suziki
  11. kizilkaptan

2004 Model 2.0 Grand Vitara Fiyat Öneriniz

Ynt: 2004 Model 2.0 Grand Vitara Fiyat Öneriniz hayırlı olsun kazasız belasız suruşler
  12. kizilkaptan

Grand Vitara LPG Hakkında

Ynt: Grand Vitara LPG Hakkında bende sordugumda olmaz cevabını almıştım atıker takan bır arkadastan
  13. kizilkaptan

Grand Vitaralara Stepne Kapagı!

Ynt: Grand Vitaralara Stepne Kapagı! sorun şuki aracı aldıgım arkadaş ne kilit ne kapak bırakmadı bende fazla önemsememiştim taki istepne kurcalanana kadar şifrelli bijon takmak istedim 12x1.25 bulamadım cıkmacılardan kilit sordum ankaralara kadar acaip fiyatlar isteniyor sıfırı yok deniyor...
  14. kizilkaptan

Grand Vitaralara Stepne Kapagı!

arkadaşlar yokmu bu gv lara bir stepnekapağ ı çözümü bulan halatla zincirle gezmekten bıktım ayrıca bir kapağa 250-300 lira isteniyor akllı çözümler bulanlarınızdan önerilerinizi bekliyorum
  15. kizilkaptan

2004 Model 2.0 Grand Vitara Fiyat Öneriniz

Ynt: 2004 Model 2.0 Grand Vitara Fiyat Öneriniz aracın fiyatımı 23750 sizin limitinizmi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri