Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2004 Grand Vitara 2.0 Otm..
iyi günler bende 2004 2000cc otomatik 5 kapılısı var 4 yıldır kullanıyorum beni hiç üzmedi yakıtı makul tüp hiç kullanmadım a/t lastikle kullanıyorum şehir içinde 55 kuruş yakıyor yakıtı fazla değil benzinimiz pahalı uzun lafın kısası emektar bir araç tavsiye ederim
Ynt: 5k grand lastik ebat konusunda yardım
merhaba bende 2004 5k gv var ben aracımda 235/60/16 a/t lastık kullanyorum memnunum ayrıca belırtmelıyım ses de fazla yok markasıda telaffuz yanlıs olabılır ama brıdgestone at 694 olması lazım hafif arazi sartlarında hiç sorunsuz kullana bilirsiniz...
Ynt: Bu Araç Nasıldır Sizce
bence bu aracı yırmıbın lerın altında almak gerek yırmınlere cıkıyorsa fıyatüstüne bıraz ekleyıp bır ust kasayı yanı grandvıtara alın derim saygılarımla
Ynt: 2004 Grand Vitara 5K parçaları hak.
hayırlı olsun malumunuz parçalar biraz pahalı ama cıkma parca ararsanız forum içinde exper oto diye aratırsanız serkan diye bir arkadas vardı bir cok parca bulmanız mumkun sanırım
Ynt: Sizce Suzuki Jimny Şartlarıma Uygun Bir Araç mıdır?
rav4 asfaltta basarılı olabılır ancak doga gezisinden öte birsey yapılmaz isteginiz bu yöndeyse sorun yok ama fazlasını düsünüyorsanız kesınlıkle yetersız kalır ayrıca sureklı 4ceker olusunun avantajları yanında dez avantajları coktur ve...
Ynt: Sizce Suzuki Jimny Şartlarıma Uygun Bir Araç Mıdır?
aracı sizin ihtiyaçlarınız belirleyecek ne yapmak istediğiniz çok önemli ama marka soracaksanız kesinlikle suziki
Ynt: Grand Vitaralara Stepne Kapagı!
sorun şuki aracı aldıgım arkadaş ne kilit ne kapak bırakmadı bende fazla önemsememiştim taki istepne kurcalanana kadar şifrelli bijon takmak istedim 12x1.25 bulamadım cıkmacılardan kilit sordum ankaralara kadar acaip fiyatlar isteniyor sıfırı yok deniyor...
arkadaşlar yokmu bu gv lara bir stepnekapağ ı çözümü bulan halatla zincirle gezmekten bıktım ayrıca bir kapağa 250-300 lira isteniyor akllı çözümler bulanlarınızdan önerilerinizi bekliyorum