kokero kullanıcısının son içeriği

1. kokero

Manisa Tarzanı Çevre Günleri Kapsamında 1. Manisa Dağcılık Şenliği (5-6 Haziran 2010)

MANİSA TARZANI ÇEVRE GÜNLERİ KAPSAMINDA 1. MANİSA DAĞCILIK ŞENLİĞİ 05/06 Haziran 2010 cumartesi-pazar tarihlerinde Manisalı doğa sporları gruplarıyla beraber ilkini yapacağımız Dağcılık Şenliğine sizleride bekliyoruz... Taslak Program: -05 Haziran Cumartesi: saat 11:00 Manisa Belediyesi...
  2. kokero

Yoğurtçu Kalesi'ne Doğa Yürüyüşü

Ynt: Yoğurtçu Kalesi'ne Doğa Yürüyüşü Ben şahsen bu etkinliğe katılmakla kalmayıp, görev de alacağım.
  3. kokero

Trekking Grupları (Ege)

Ynt: Trekking Grupları (Ege) MADOST (Manisa Doğa Sporları Topluluğu) yaklaşık 20 yıldır Manisa çevresinde faaliyet gösteren bir topluluk. Fakat resmi bir organizasyon değil. 2009 yılı başlarında resmi olarak kulüpleşmeyi planlıyoruz. Geçen 20 yıl içinde Manisadaki pek çok...
  4. kokero

MADOST Manisa Doğa Sporları Topluluğu

MADOST (Manisa Doğa Sporları Topluluğu) yaklaşık 20 yıldır Manisa çevresinde faaliyet gösteren bir topluluk. Fakat resmi bir organizasyon değil. 2009 yılı başlarında resmi olarak kulüpleşmeyi planlıyoruz. Geçen 20 yıl içinde Manisadaki pek çok yürüyüş-dağcılık-kampçılık grubu gibi olabildiğince...
  5. kokero

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Selamlar, Ben Orhan Köker, Aslen Afyon-Çay lıyım, yıllardır Manisadayım. Meslek Dr. Yıllarca SSK da çalışmaktan-nöbet tutmaktan başımı kaldıramadım ve SSK Hastanelerinin fesh edilmesiyle derin bir nefes alıp kendimi doğaya bıraktım:) Yaklaşık 3 yıldır...
  6. kokero

Nif Kalesi - Kemalpaşa (İzmir) Doğa Yürüyüşü (19 Ekim 2008)

Ynt: Nif Kalesi - Kemalpaşa (İzmir) Doğa Yürüyüşü (19 Ekim 2008) Manisa Doğa Sporları topluluğu (MADOST) adına yazıyorum. Nif Kalesi yürüyüşünde izlediğiniz parkuru ve yürüyüş mesafesini yazabilirmisiniz? Biz de MADOST olarak programımıza dahil edebiliriz. Ayrıca Spil Dağında yürüyüş...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri