komanchi kullanıcısının son içeriği

1. K

97/01 arası Honda CRV ' LER İÇİN AKSESUAR TEMİNİ

Arkadaşlar 07/01 arası I. kasa CRV' ler için İst./ Anadolu yakasında ön ve arka tampon ilavesi, koruması, bağaj taşıyıcı çıta vs gibi aksesuar temin edilebilecek yerler hakkında bilgi verebilecek arkadaşların cevaplarını bekliyorum...
  2. K

2000 Model Honda CRV - Yakıt ve Uğultu Sorunu Hakkında

hocam başka bir arkadaşımızın sorusuna da yanıt vermiş olduğum ve aracıma yaptığım uygulamalar sonucu elde ettiğim yakıt verileri ile ilgili cevabımı sizinle de paylaşmak istiyorum. Herşey için teşekkür ederim. "Aracıma carbon clean yaptırdım, sonrasında ateşleme sitemi genel olarak elden...
  3. K

Aracıma carbon clean yaptırdım, sonrasında ateşleme sitemi genel olarak elden geçti ve bujiler değişti, subap ayarları yapıldı ve bunlardan sonra test etme imkanım oldu. Aracımın üzerinde henüz 2 aylık olan Bridgestone A/T lastik bulunmasına ve kış koşullarınıda rağmen hesapladığım maliyet km...
  4. K

hocam öncelikle teşekkür ederim. Bahsettiğiniz gibi (N) konumunda da bunu yaptım ancak seste bir değişiklik olmadı. Yüksek ihtimalle bende bunu A/T lastiklere bağlıyorum. Yakıt konusunda bu gün birkaç şey daha öğrendim. Bunlardan biri araca carbon clean yaptırılması, diğeri ise bujiler ve...
  5. K

Öncelikle konuyu okuyan ve cevap yazan tüm doğa ve 4 x 4 sever arkadaşlara teşekkür ederim. İstanbul / Kartalda oturuyorum * 2000 Model Honda CRV Otomatik sahibiyim, aracımı birkaç gün önce aldım. Aracımda BRC marka LPG kiti var. Yaptığım hesaplamalara göre şu an için Km. başına şehir içi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri