korbaba kullanıcısının son içeriği

1. korbaba

Satılık Alman Herbertz Marka Kelebek

Alman Herbertz marka kelebek çakı paslanmaz çelikten üretilmiş ve iyi durumdadır. Fiyat 40TL.
  2. korbaba

Satılık Muela Avcı Bıçağı

İspanya paslanmaz çeliğinden üretilmiş Muela avcı bıçağı. Bıçakta kullanım izleri vardır, kondisyonu ve keskinliği iyi durumdadır. Fiyat 60TL.
  3. korbaba

Çakı ve Bıçak Seçimi

Ynt: Çakı Ve Bıçak Seçimi Merak ettim Bora'yı hangi şartlarda kullanıp çabuk körelttiniz ? Ayrıca iç bükey bir bıçağı bilemek niye zordur ?
  4. korbaba

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: Edc (everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var Mı? Varsa Nedir? Merhaba rfm, öncelikle LM'in konserve açacak görünümlü avadanlığı gazoz kapağı da açıyor. Gerçi Vic.dakiler kadar çok başarılı değil ama oluyor. Sidekick ile Wave arasında nerdeyse 50 gr fark var. Boyut...
  5. korbaba

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: Edc (everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var Mı? Varsa Nedir? Micro pocket organizer'in kapalı hali;
  6. korbaba

Victorinox Çakılarımı Satıyorum

Ynt: Victorinox Çakılarımı Satıyorum Huntsman modeli olan çakım satıldı. Kalanlar: 2 adet Climber 1 adet Camper 1 adet çiçekci çakısı http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-doga-sporlari-caki-victorinox-climber-144926425/detay...
  7. korbaba

Ynt: Edc (everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var Mı? Varsa Nedir? Markasi; Maxpedition micro pocket organizer. Maxpedition markasi amerikan mali taiwan uretimi. Bunlarin buyukleri de var. Cok kullanisli tavsiye ederim. Bende ayrica fatty, edc ve beefy modelleri var 8)...
  8. korbaba

Ynt: Edc (everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var Mı? Varsa Nedir? Ben bu kombinasyonu kamplı ve motorlu gezilerimde yapıyorum. Leatherman Wave ile Victorinox Climber birbirlerini çok iyi tamamlıyorlar. Leatherman bıçaklarında gıcık olduğum parmak için uzun deliğe yiyecek...
  9. korbaba

Victorinox Çakılarımı Satıyorum

Merhaba, Bazı Victorinox çakılarımı satıyorum. Çakılarımın ağızları çok temiz herhangi bir zedelenme yok. Plasiklerinde ufak tefek çizikler mevcut. Fiyatlar; Victorinox Huntsman 50tl Victorinox Climber 40 ve 45tl Victorinox Camper 40tl Victorinox çiçekci çakısı 20tl Resimlerine buradan...
  10. korbaba

Grand Vitara'da ESP Ne Zaman Devre Dışı Bırakılmalı ?..

Ynt: Grand Vitara'da Esp Ne Zaman Devre Dışı Bırakılmalı ?.. Sayın Freebird, verdiğiniz bilgiler çok faydalı, teşekkürler. Eskiden 96 V6 Vitara'm vardı ve arazi performansından memnundum. Arabaya fazla bişey yapmadım ged ve AT lastik o kadar. Arabasını çok zorlayan birisi değilim. Bu yüzden...
  11. korbaba

Bora Safari M-412 W

Ynt: Bora Safari M-412 W Teşekkür ederim. Benim nacizane bildiğim bu benim eski bıçağım gibi bir Bowie bıçağı. Seçtiğiniz bıçak güzel bir bıçak. Sivri uçlu oluşundan batırma özelliği ve av parçalamada çok iyimiş bu tarz bıçakların. Askeri (Tactical) bıçaklarda da bu form (Bowie) tercih...
  12. korbaba

Bora Safari M-412 W

Ynt: Bora Safari M-412 W Eylem bey, değerli önerileriniz için teşekkürler :) Selamlar
  13. korbaba

Bora Safari M-412 W

Ynt: Bora Safari M-412 W Teşekkürler Selim ve Eylem bey. İnşallah kazasız belasız kullanırım bir yerimi kesmeden :D Eylem bey, dediğiniz aklıma gelmemişti. Kemik kırsam kırsam kasaptan aldığım etin kemiğini kırarım zira avcılığım yok ::) Ama yalancı ağız ile şekildeki gibi bıçağı ters...
  14. korbaba

Bora Safari M-412 W

Ynt: Bora Safari M-412 W İkisi de iç bükey taşlamalı;
  15. korbaba

Bora Safari M-412 W

Ynt: Bora Safari M-412 W

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,971
Kayıtlı Üye Sayımız