Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: SAMURAİ ALMAK İSTİYORUM YARDIM EDER MİSİNİZ ?
Sn. adyobatik01
Mersin'deyim ve aracınıza hayırlısıyla talibim :) Sizden ricam , özelden mesajla aracınız için bana önerebileceğiniz ve site üyeliğimize özel son fiyat teklifinizi iletebilir misiniz ?
Saygılar.
Ynt: SAMURAİ ALMAK İSTİYORUM YARDIM EDER MİSİNİZ ?
Sn. surgunefe07
iyi günler dileklerimle. Rica etsem aracınızın resimlerini görebilir miyim. Bir diğer öğrenmek istediğim konu ise acaba aracınızda hardtop mu yoksa branda mı var.
Şimdiden teşekkür eder , aracınızı gördükten sonra ...
Ynt: Gerber Bear Grylls Ultimate Fine Edge
Ayrıca bir ilave bilgi olarak , bu model full tang' dir. Nette kabzanın içini inceledikleri resimleri bulabilirsin. Sadece dipteki çekiç kısmı ile 1 -2 cm lik boçluk bırakılmış. Bunun da sebebi aynı lmf 2 gibi elektrik çarpmasını önlemek amaçlı iki...
Ynt: Gerber Bear Grylls Ultimate Fine Edge
Gerber Bear Grylls Ultimate Knife Fine Edge ( testeresiz , düz ) modelini Bahriyeli internet sitesinden 24 Nisan tarihinde satın aldım. Sipariş için aradığımda çok ilgili davrandılar. Aynı günde kargoya verdiler. Telefonla aramamın sebebi bu modelden...
Ynt: Niva'ya LPG tankı
lpg tankınızın yarısı aşağıda yarısı yukarıda kalacak şekilde özel yuva ile yaptırmanızı tavsiye ederim. hem bagajdan çok kaybetmezsiniz hem de lpg tankınızın yerden gelecek darbelere karşı iki kat daha fazla korumaya almış olursunuz.
Saygılar
Ynt: Lada Niva 5 Kapi
nivanın karakteristik özelliklerini kaybetmemesi için bence de en makulü 3 kapılı versiyonudur. 5 kapılı versiyon ailecek kullanım için , daha ziyade hafif parkurlarda günlük kullanıma uygun olabilir.
Saygılar.
Ynt: Lada Nekadar KOnforludur,ne kadar çabuk çürür
Masraf çıkartacak korkusu olmadan kullanacağınız , güvenli performanslı arazi aracı olarak Niva' yı daima tek geçerim.
10 TL , 20 TL ye tamir edebileceğiniz başka bir arazi aracı bulabilir misiniz ?
Ynt: 97 model niva almalımıyım
Eğer yürüyen aksamda çürüme gerçekleşmemişse ( paslı olması önemli değildir düzeltilir ) almanızda sakınca yok gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Diğer bölgeler kapı , kaporta vs sanayide ustası kolayca halleder. Asıl mühim olan yürüyen aksamında çürümenin...