kotu_adam kullanıcısının son içeriği

1. kotu_adam

2.1 TD choreke

Ynt: 2.1 TD choreke Hayırlı olsun. İnşallah bitirir ve keyifle sürersiniz. Allah kaza bela göstermez inşallah..
  2. kotu_adam

Nissan Patrol'umu Aldım - Trabzona Geldim

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..
  3. kotu_adam

Skystar Çekiş Problemi

Ynt: Skystar Çekiş Problemi yeni nesil araçların hava filitresinin girişine debimetre koyarlar. bu cihaz hava basıncını ayarlar ve arkadaşların dediği gibi standart 2000 mt rakıma göre ayarlıdır ve bu rakımlarda oksijen azlığından kaynaklı olarak motora karışım sağlayamıyor ve boğuluyor. bunun...
  4. kotu_adam

parçanın ismi nedir

Ynt: parçanın ismi nedir doğrusu bu link demiri veya z rotu veya askı rotu hepsi aynı dili farklı
  5. kotu_adam

31 10,5 15 achilles mt sıfır ucuz lastik

Ynt: 31 10,5 15 achilles mt sıfır ucuz lastik Hayırlı satışlar
  6. kotu_adam

1996 s-10 ile 1996 4.3 v6 arasındaki farklar nelerdir ?

Ynt: 1996 s-10 ile 1996 4.3 v6 arasındaki farklar nelerdir ?
  7. kotu_adam

ARKA TARAFA AĞIRLIK

Ynt: ARKA TARAFA AĞIRLIK Ben eski arabamın arkasına mermerciden mermer kestirmiştim. hem dekoratif duruyor hem yer kaplamıyor. Hemde ucuz.
  8. kotu_adam

Aranıyor - Faturalı 4X4 Pick- up

Ynt: Aranıyor - Faturalı 4X4 Pick- up bu saatte arkadaşı arayamam. yarın ancak arayabilirim. yarın beni 05326763373 nolu telefondan ararmısınız? Link felan yok ama fotolarını çekip atarım size.
  9. kotu_adam

Aranıyor - Faturalı 4X4 Pick- up

Ynt: Aranıyor - Faturalı 4X4 Pick- up Bir arkadaşımda isuzu d max pick up vardı. uyar mı size. 2008 model olması lazım.
  10. kotu_adam

97 model 5.2 cherokee kafa sallama problemi

Ynt: 97 model 5.2 cherokee kafa sallama problemi rot milinin burcu bozulmuş. burcu değişecektir.
  11. kotu_adam

Cruise control

Ynt: Cruise control Teşekkür ederim. Çok makbule geçti.
  12. kotu_adam

Cruise control

Ynt: Cruise control 1993 model arabası olan arkadaşların hiç birinde böyle bir sorun olmadı mı? Benim ki ilkse eğer sizden ricam cruise on olduğunda gösterge de cruise yazısı çıkıyor mu?
  13. kotu_adam

Cruise control

Ynt: Cruise control Direksiyonun altında ki tüm tesisatı bu gün inceledim. airbag zenbereğini bile söktüm kontrol ettim. Kabinde sıkıntı yok. Yarında motor kısmını sökeceğim komple. Kafayı yiyeceğim valla. Bu gün servisleri aradım. İnanmazsınız ama tüm türkiyede ki servisleri aradım...
  14. kotu_adam

Cruise control

Selam. 93 model 4.0 grand cheroke sahibiyim. Aracımın cruise controlu çalışmıyor. Nereden kontrol edebiliririm? Daha önce ki aracımda gösterge panelinde cruise yazısı var dı. Bizim araçlarda da bu yazı çıkıyor mu? Aracın bir yerinde beyni yada rolesi mi var? Tüm araç sahiplerinin engin deneyim...
  15. kotu_adam

cherokee arıyorum

Ynt: cherokee arıyorum Bende bir tane var. isterseniz bir bakın. linki altta verdim. saygılar. telefonum 05326763373 http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=85460.msg1102309#new

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri