Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Skystar Çekiş Problemi
yeni nesil araçların hava filitresinin girişine debimetre koyarlar. bu cihaz hava basıncını ayarlar ve arkadaşların dediği gibi standart 2000 mt rakıma göre ayarlıdır ve bu rakımlarda oksijen azlığından kaynaklı olarak motora karışım sağlayamıyor ve boğuluyor. bunun...
Ynt: Aranıyor - Faturalı 4X4 Pick- up
bu saatte arkadaşı arayamam. yarın ancak arayabilirim. yarın beni 05326763373 nolu telefondan ararmısınız? Link felan yok ama fotolarını çekip atarım size.
Ynt: Cruise control
1993 model arabası olan arkadaşların hiç birinde böyle bir sorun olmadı mı? Benim ki ilkse eğer sizden ricam cruise on olduğunda gösterge de cruise yazısı çıkıyor mu?
Ynt: Cruise control
Direksiyonun altında ki tüm tesisatı bu gün inceledim. airbag zenbereğini bile söktüm kontrol ettim. Kabinde sıkıntı yok. Yarında motor kısmını sökeceğim komple. Kafayı yiyeceğim valla. Bu gün servisleri aradım. İnanmazsınız ama tüm türkiyede ki servisleri aradım...
Selam. 93 model 4.0 grand cheroke sahibiyim. Aracımın cruise controlu çalışmıyor. Nereden kontrol edebiliririm? Daha önce ki aracımda gösterge panelinde cruise yazısı var dı. Bizim araçlarda da bu yazı çıkıyor mu? Aracın bir yerinde beyni yada rolesi mi var? Tüm araç sahiplerinin engin deneyim...
Ynt: cherokee arıyorum
Bende bir tane var. isterseniz bir bakın. linki altta verdim. saygılar. telefonum 05326763373
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=85460.msg1102309#new