Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim yorumunuz çok değerli benim için yolculuğumun 3 gün sürmesini düşünüyorum 3 günlük yanıma 300 euro yeterli olur mu yemek içmek ve konaklama için evet hesaplamada zorluk yok ama keşke olsaydı :D
Yeni planım sizin gibi Sofya 1 gece konaklama - Belgrad 1 gece konaklama - Budapeşte 1 gece konaklama sonrasında krakow şeklinde size bazı sorular sormak istiyorum :)
1) Benzin nerelerden alınmalı hem fiyat hem benzin temizliği açısından ?
2) Güzergahımda paralı olan yollar nasıl bir uygulama...
Yorumunuz ve ilginiz için çok teşekkür ederim.
"Yeşil kart" ı bulgardan yaptırmayı düşünüyorum ve şu ülkelerden geçmediğini öğrendim Azerbaycan -Bosna hersek -Beyaz Rusya-İtalya-İran-Fas-Moldova-Makedonya-Karadağ-Arnavutluk-Andorra-Rusya-Sırbistan-Tunus-Ukrayna ve benim yolum ya Ukrayda ya da...
Merhabalar ismim Canberk İstanbul'da yaşıyorum.
Eylülün 20 si gibi İstanbul'dan Krakow(Polonya) ya gideceğim ve bu gidişi arabam ile yapmak istiyorum .
Yeni tip ehliyetim ve schengen vizem var erasmus polonya için verildi , arabanın yurt dışı trafik sigortasını yaptıracağım, araba benim...