Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Gönüllüleri
Herkese merhaba..Daha önce, benzer bir çalışmayı motorize ekip ile Bursa'da gerçekleştirdik.Proje devam etmekte, gezenbilir ailesi olarak da iyi işler çıkarabileceğimizi düşünüyorum.Ve konuyu merakla takip ediyorum. Sevgiler..
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Arkadaşlar, herkese günaydın..yeni bir üye olarak,bursada ki gezenbilir üeleri ile tanışmak istiyorum.bursa da kaç kişiyiz? Sevgilerle..
Ynt: Telefonunun Şarjı Bitince Donarak Öldü
Merhaba Yaşar bey. Konu yargıda olduğu için detaylı bir açıklama yapamıyorum.Fakat emin olun ki konu ile ilgili ne gerekiyorsa ekibimiz tarafından yapılmaya çalışılmış, sonu bildiğiniz gibi üzücü olmuştur. Sadece bir örnek vererek açıklık getirmeye...
aklılları yerinde olması gerekiyor üstad..hatırladığım kadarıyla bölgede 13 kar motoru vardı o gece. ve an acısı jandarmanın elinde ne uyku tulumu, ne bivak, hiçbirşey yoktu..bulduklarında yaşıyordu(23:00). 2. bölgeye geldiğinde (02:30) ex.. sonra...
herkese merhaba.bu üzücü oayın yorumlarını daha yeni okuyabiliyorum.kaldıki o geceden sonra kendimi daha yeni toparlayabiliyorum. çok sıkıntılı bir geceydi.tamamen bilgisizlik.ümiti yaşatabilirlerdi.umarım aynı şey birdaha yaşanmaz.