Kutsal kullanıcısının son içeriği

1. Kutsal

Hayati İdame Ekipmanları

Ynt: Hayati İdame Ekipmanları Merhaba, Sayın byseyyah - Ömer Altun, Alışveriş yaptığınız yer şu linkteki olabilir mi? http://www.pusulamarket.com/ Saygılarımla
  2. Kutsal

Hayati İdame Ekipmanları

Ynt: Hayati İdame Ekipmanları Merhaba, (Şu an Selçuk'tayım. Bu durumla ilgilenemiyorum. Türkiye Paraşüt Şampiyonası'nda yarışıyorum. Dostlarımın dostluk duyguları ile geçen seneki Drakkar sınıfı Türkiye birinciliğimi tekrar elde edeceğime inanıyorum.) Pusula'nın İletişim Linki...
  3. Kutsal

Hayati İdame Ekipmanları

Ynt: Hayati İdame Ekipmanları Merhaba, Pusula Doğa Sporları'nın İstanbul dışında bir şubesi veya dükkanı yok. Ayrıca bazı özel malzemeleri sattığımız kişilerin isim listeleri ve tüm kargo belgeleri kayıtlarımızdadır. Size bir satışımız bulunmamaktadır. Yanlışınız var. Hayatta kalma...
  4. Kutsal

Trekking Sporunda Zorluk Dereceleri ve Gerekli Ekipmanlar

Ynt: Trekking Sporunda Zorluk Dereceleri ve Gerekli Ekipmanlar Sevgili Gezenbilir Üyeleri Merhaba, "Doğada Yapılan Yürüyüşler - Trekking&Hiking" isimli kitabım, 30Mayıs 2010 tarihinde Dijital Sanat Yayınları tarafından satışa çıkıyor. Şu an yayınevinde. 1998 senesinden bu yana oluşturduğum bir...
  5. Kutsal

Trekking Sporunda Zorluk Dereceleri ve Gerekli Ekipmanlar

Ynt: Trekking Sporunda Zorluk Dereceleri ve Gerekli Ekipmanlar Bu bilgileri TDF'nin hangi sayfasından aldınız. Acaba linkini yazabilir misiniz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri