kutup yıldızı kullanıcısının son içeriği

1. kutup yıldızı

Jimny İçin Portbagaj Ölçü Ve Resimler

Ynt: Jimny İçin Portbagaj Ölçü Ve Resimler teşekkür ederim bir bakıyım ben büyük şehirde olmadığım için bunları bulmak zor oluyor... 1000 lira yüksek fiyatmış :((
  2. kutup yıldızı

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (off-road Araçları) Tufan AHRAS Niğde 2007 Suzuki Jimny :)
  3. kutup yıldızı

Yükseltme Yapmadan 15inç Jant Da Max. Kaç Yanak Lastik Kullanabılırım?

Ynt: Yükseltme Yapmadan 15inç Jant Da Max. Kaç Yanak Lastik Kullanabılırım? merhaba bende marshal KL71 kullanıyorum en ufak bir sürtme yok kumho KL71 Yada Marshal Kl 71 ikiside aynı lastik tavsiye ederim, fiyat olarakta görüntü olarakta gerçekten çok güzel :)
  4. kutup yıldızı

Jimny İçin Portbagaj Ölçü Ve Resimler

Ynt: Jimny İçin Portbagaj Ölçü Ve Resimler merhaba paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık... 175x90x45 ebatında siyah olan portbagajdan bende arıyorum... eğer yardımcı olabilirseniz çok memnun kalırım fiyatları ne kadar ? telefon v.s araç benim jimniyle aynı renk sanki kendi aracımda...
  5. kutup yıldızı

Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ? Ben satabirim :)
  6. kutup yıldızı

Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ? 2000- 3.1 TD WJ Tufan AHRAS /NİĞDE
  7. kutup yıldızı

MACK

Ynt: MACK Bende babamdan ve bir kaç şoför arkadaştan duymuştum."Bu aracı üreten kişinin bir buldog köpeği oldunu ,onu çok sevdiğini onun ölümüne çok üzülüp bir araba üretiğini ve bu yaptığı arabanın motoruna ölen köpeğinin sesini sinlemesini verdiğini onun resmini araçın heryerinde göstererek...
  8. kutup yıldızı

MACK

Ynt: MACK dostum bir kaç tane ekliyorum Tırların yanındaki babam Tırcı Apo Dayı :)
  9. kutup yıldızı

Grand Cherokee 3.1 Tdi

Ynt: Grand Cherokee 3.1 Tdi teşekkür ederim linkler ekledim bakmak isterseniz (dif kilitsiz bunlar taze çıktı sıcak sıcak :) )
  10. kutup yıldızı

Grand Cherokee 3.1 Tdi

Ynt: Grand Cherokee 3.1 Tdi tahsin bey birde bu görüntüleri izlerseniz jeep in neler yapabileceklerini görürün, fiyasko neyle alakalıymış ondan sonra cevap verin ? bırakın karda kalmayı adam grayder yerine jeep kullanıyor :) hemde dif. kilidi kullanmadan :) :) ve ekleyemeceğim kadar çok...
  11. kutup yıldızı

MACK

Ynt: MACK yok dostum okadar büyük benzin hortumları yok araçlar dizeldir benzinle değil mazotla çalışır enjektör pompa vasıtasıyla ok yakıtı biraz fazla olabilir ama yaptığı iş karşılığında pek göze batmaz :D
  12. kutup yıldızı

MACK

Ynt: MACK ayrıca arkaşlar MACK ın eksozun üste olması insana keyif veriyor, küçük bir araç kadar ses çıkarabilen bir türbin sesi (TURBO sesi) vardır bu sesle bir gün babamla yoldan gelirken bir 50 NC şoförünü korkutmuştuk tam geçme esnasında dalgın gidiyorlarmış 2 kişi vardı içinde gaza birden...
  13. kutup yıldızı

MACK

Ynt: MACK MERHABA arkadaşlar çok güzel bir konuya değinmişsiniz :D BU ARAÇLARI KULLANMA ŞEREFİ BULDUĞUM İÇİN KENDİMİ ÇOK ŞANSLI BULUYORUM :D 2 adet burunlu ve 1 adet burunsuz model olmak üzere MACK çift levye çekici tırını kullandım tek kelimeyle harika bir araçtır USA gerçekten çok sağlam...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri