Kutx kullanıcısının son içeriği

1. K

65 LT HAFİF DAYANIKLI SIRT ÇANTASI - FERRINO FRENEY 5510

Ynt: 65 LT HAFİF DAYANIKLI SIRT ÇANTASI - FERRINO FRENEY 5510 ihtiyacımın aciliyeti artması sebebi ile sadece gezenbilir üzerinden ulaşanlara 140 TL
  2. K

Ynt: 65 LT HAFİF DAYANIKLI SIRT ÇANTASI - FERRINO FRENEY 5510 KONU GÜNCELDİR. FİYAT: 160 TL
  3. K

Ynt: 65 LT HAFİF DAYANIKLI SIRT ÇANTASI - FERRINO FRENEY 5510 Evet, gerçekten güzel bir çanta. Hayırlısı olsun. Yorum için teşekkürler...
  4. K

Çantayı 15 günlük yurt dışı seyahatim için almıştım. Uzunca bir süre ihtiyaç duymayacağım için satıyorum. Çantada hiç bir şekilde aşınma, yırtılma vs. yoktur. Sadece elden teslim edeceğim için, alışveriş esnasında kontrol edebilirsiniz. Kendi ferrino poşetinde, broşürüyle, yedek ipleri ile...
  5. K

Uzun Süreli Seyahat İçin 50-60 LT Civarı Çanta Önerisi

Ynt: Uzun Süreli Seyahat İçin 50-60 LT Civarı Çanta Önerisi Teşekkür ederim, umarım bir sorun yaşamam.
  6. K

Ynt: Uzun Süreli Seyahat İçin 50-60 LT Civarı Çanta Önerisi Cevap verenlere çok teşekkür ederim. İzmirdeyim. Arkadaşla kemeraltında bir yere baktık, ucuz ama kalitesiz gibiydiler sanki. Ve Atatürk lisesinin karşısındaki yere baktık ancak fiyatlar biraz fazla geldi. Çantayı sipariş ettim...
  7. K

Ynt: Uzun Süreli Seyahat İçin 50-60 LT Civarı Çanta Önerisi cevap için teşekkürler, gittigidiyorda sahte ürünlerin satıldığını duymuştum bu yüzden uzak duruyorum. hepsiburada ise iyice şaşırdı sorunsuz alışveriş yapanı bulmak zor artık. vermiş olduğunuz adreste fiyatlar çok uygun ama benim...
  8. K

Merhabalar, forumdaki ilk konum; konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ancak çanta tavsiyeleri genellikle bu bölümde. Çanta konusunda bir çok araştırma yaptım, kafamın karıştığı ile kaldım. Somut bir sonuca ulaşamadım. Bütçem kısıtlı 130 TL civarına çıkabilirim. Dağ ve kamp için...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.