Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Adana Off Road Grubu; Eyner - Aladağ Katran Çukuru Gezisi (08 Ocak 2012)
atilla abi senin fotolar burda (etkinlikler başlığında)kalmış. gezilerimiz linkinde bu gezinin ayrı bir linki var ama modreatörler birleştirmemiş. sanırım gözden kaçmış bilgine.
Ynt: Adanaoffroad...Eyner,Başpınar,Aladağ Gezisi Görselleri......
atilla abi uzun süredir gezenbilire bakmıyordum şimdi dikkatimi çekti. senin fotolar etkinlik duyurusu sayfasında kalmış,sanırım moderatörlerinde haberi yok birleştirilmemiş görseller:)) bu güzel gezinin fotoları bukadar az...
Ynt: Adana Off Road Grubu; Karboğazı - Elmalı Kayak Şenliği Görselleri (25 Aralık 2011)
:)) adım geçmesede üzerime alındım canım arkadaşım:)) gezilerin hepsi güzel ama sen gelince daha da güzel oldu şekerim.bende sana teşekkür ediyorum ;)
Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2
peki açılış konuşmasını videoya çeken kisme yokmudur acaba??
Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2
Saim bey begendiginize sevindim. Hem kendi adima hemde grubum adina tesskur ederim. Katilimlarinizla sizler de bizi mutlu ettiniz. Saygilar
çok fazla resim çekme imkanım olmadı bu sefer.Hem profesyonel çeken arkadaşlara güvendim hem de çok vaktim olmadı :)
Asıl ben teşekkür ederim bu etkinlik süresinde ki desteklerinden ve...
Ynt: Adana Off Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)
NO KATILIMCI ADI SOYADI ARACI PLAKASI ŞEHİR ilave KİŞİ GEZİ DURUMU
1 Selçuk RAHATLAR Nissan terrano 2,7tdi 01 - PP - 316 ADANA 3 KAMPLI
2 Atilla küpeli Toyota...
Ynt: Adana Off Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)
NO KATILIMCI ADI SOYADI ARACI PLAKASI ŞEHİR ilave KİŞİ GEZİ DURUMU
1 Selçuk RAHATLAR Nissan terrano 2,7tdi 01 - PP - 316 ADANA 3 KAMPLI
2 Atilla küpeli Toyota...
Etkinliğe tam olarak katılamasak bile emeği geçen herkese teşekkürler. Özellikle sıcak şarabı hazırlayan ve ikram eden herkeslere teşekkürler, çok başaralıydııı :)
Herhangi bir sağlık problemi, yada zorunlu şehir dışı programı olmaz ise öznur, şengül vede hakan abide gelecek :)