Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hellanin delisi sis farlaridir.yaninda yayici arka sislerde verilecektir.Daha iki ay kullanilmistir.Arabayi sattigim icin soktum ustunden.Çalismaktadir.Çalismadigi taktirde geri iade alinir.Fiyatı 300 tl
Azda Olsa pazarlık vardır
Lastikler sıfır ayarındadır.
Fazla kullanılmamış bu kışı görmüştür arazi pek görmedi sapasağlam lastikler kaçırılmıyacak fırsata.
Lastik fazlalığından satıyorum.
Ynt: Terrao Alıcam Lütfen Yardım!!!
Verdiğiniz bilgiler icin çok teşekkür ederim.Parçaları vitaradan çok pahalı dediler doğrumudur.
Fiyatlarıda vitaraya oranla baya uygun kafamı karıştırdı bu yüzden.
Vitaramı satıp 2.4 Terrano almayı düşünüyorum bagajı daha büyük. 2.4 motrun 2 modeli var biri terrano II 2.4 diğeri terrano 2.4
Aralarındaki fark nedir.Bu araçlarından hangisini tavsiye edersiniz.
Arazisi nasıldır çok sıkıntı çıkartırmı ??
Parçaları bulmak zormudur??
Yakıtı nasıldır çok yakar...
93 Model Suzkuki jlx imin tevzi makarasını bulamıyorum hiç bir yerde araba sıkıntılı durumda bilen arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.internnette bulduklarım olmuyo.
Ynt: Suzuki Vitara Jlx Gösterge Saati???
Bu gün ustam bir elektrikciye gönderdi beni gösterdim içindeki mekanizmayı değişcez dedi tur döndürdü gösterce tamamen bozulmuş yapılması mümkün değil dedi.Gitti arada taradı buldu 150 milyona 50 de işçilik 200 milyona hallediyo.Kazıkmı yedim bilmiyom...
Ynt: Suzuki Vitara Jlx Gösterge Saati???
İlhami abi birtek eksper otoda vardı o da 400 tl dedi çok yüksek fiyatı abi iflas ettirir bunlar adamı ;D ;D
Çalışmasın daha iyi böylede güzel ;D ;D
Şaka bir yana bana daha uygun bir fiyata bulabilcek kimse yok mu?? ;D ;D
Ynt: Suzuki Vitara 93 Jlx Şanzuman Yağı???
Osman abi bende senin dediğin gibi öğrendim böyle uylgulıcam yardımın için teşşekkürler.
Veteriner abi bende sanayide hep senin dediğin gibi şanzuman difransiyel yağı ömürlük değişmez diye duydum öyle söylüyorlar ama ben ona katılmıyorum.Çünkü...