Leon75 kullanıcısının son içeriği

1. Leon75

SUZUKİ SAMURAİ HARD TOP

Banada lazım ☺️
  2. Leon75

Suzuki Sj 410 Elektronik Ateşleme

Bende düşünüyorum.. takip edelim bakalım...
  3. Leon75

Bunu Kesecekler :( Toplanıp Eylemmi Yapsak??

MKE Aliağadan arkadaş resmini gönderdi... Birde G Kasa Mercedes var kilitleri filan üzerinde... Aradım konnuştum kesicez dediler... Bu insanlık suçunu önlemenin bir yolu varmıdır???
  4. Leon75

Vitara 1.9 DDiS

Ynt: Vitara 1.9 DDiS Teşekkür Ederim bilgi için.
  5. Leon75

Vitara 1.9 DDiS

Ynt: Vitara 1.9 DDiS Merhaba Arkadaşlar, Verdiğiniz bilgiler çok yararlı oldu. Teşekkür ederim. Birde EGR valfi nedir? Kaça çözüldü. bilgi verebilirseniz sevinirim. İyi Çalışmalar BAtu ICTEN
  6. Leon75

Vitara 1.9 DDiS

Ynt: Vitara 1.9 DDiS Teşekkürler Bilgi için. Suzuki bana güven veriyor ancak bu motorun Renault dan alınıyor olması beni düşündürüyor. Motor ömrü, Araca uyumu, Çalışma karekteri vs konularda bilgisi olan varmı acaba?
  7. Leon75

Vitara 1.9 DDiS

Iyi bayramlar... Grand Vitara 1.9 DDiS almayi düsünüyorum. Alacagim arac 2008 model 100.000 km gibi olacak. Bu aractan kullanan varmi? Alirken dikkat etmek gereken hastaliklari vs varmi? Arazi performansi nasil? Anladigim kadariyla arac surekli 4x4. 4H , 4H lock ve 4L lock konumlari var...
  8. Leon75

2001 RANGER ŞANZIMAN VE DİFERANSİYEL YAĞLARI HAKKINDA

Ynt: 2001 RANGER ŞANZIMAN VE DİFERANSİYEL YAĞLARI HAKKINDA Arka differansiyel icin lsd differensiyel icin yapilmis bir yag koyduk ama markasi vs aklimda degil maalesef.
  9. Leon75

Ford Ranger hakkında bir kaç soru

Ynt: Ford Ranger hakkında bir kaç soru Yakit konusunda rahat olun. Denildigi gibi yeni kirsal motorin bile euro ya yakin. Benim arac ilk calistirmada biraz sarsiyor ve yag lambasi biraz gec sonuyor. Ford engine oil bulup koyun. 5-30 olmali. Magnatec ve mobilde var ford engine oil. Fordun bir...
  10. Leon75

Ford Ranger Neden Ucuz?

Ynt: Ford Ranger Neden Ucuz? 1 sene oldu alali 2003 xlt. Arac yorgundu. Gecmiside pek belli degildi. Sag on aks kesti.... Sonuc her iki aks bilyeler arazi sanzimani komple epey ivir zivir degisti. 4000 civari tuttu. Baska Ufak tefek arizalarida oldu. Bir arkadasta temizini buldu aldi hic sorun...
  11. Leon75

Saroz Sığınak Hotel

Ynt: Saroz Sığınak Hotel Siginak ayni siginaktan bahsediyorsak mecidiyeden ibrice limanina inerken sagda. Hos bir isletme. O konumda rakibi yok. Ancak fiyatlari makul den biraz fazla. Bana denk gelen kahvalti domates (kabuklari soyulmamis) salatalik, kotu peynir, kotu zeytinden ibaretti...
  12. Leon75

Trakya Yeme İçme Rehberi

Ynt: Trakya Yeme İçme Rehberi Kirklareli Kucuk mustafa, Kirklareli Serhat koftecisi, saray saray lokantasi, cerkezkoy gönlübol, balkaya koyu alabalik favori mekanlarim. Izbe bulursaniz kusuruma bakmayin.
  13. Leon75

2012 Defender - Kullanılan Motorlar Hakkında

Bence LC almak varken defenderla ugrasmayin.
  14. Leon75

2003 Ranger 4X4 XLT Hakkında Bilgi?

Ynt: 2003 Ranger 4X4 XLT Hakkında Bilgi? Sari isik yanip sonuyorsa poryalar kilitlenmiyordur muhtemelen. 4x4isigi yesil cunku. Sorunu cozerseniz nerde nasil cozdugunuzu paylasirsaniz sevinirim. Bendede benzer bi sorun varda...
  15. Leon75

2003 Ranger 4X4 XLT Hakkında Bilgi?

Ynt: 2003 Ranger 4X4 XLT Hakkında Bilgi? Haklisiniz 4x4 e gecerken durmak zorunda kalmiyorum :) Ama benzincilerde daha cok duruyorum....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,947
Kaydolan Son Üyemiz
Homywood Bungalov

Çevrimiçi üyeler

Geri