Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1997 Model 2.4 Kısa şase orjinal Terrano satılıktır. AT serisi lastikleri ve aküsü 6 ay önce takıldı. Araç arazide kullanılmamış temiz ve orjinal bir araçtır. 203000 Km.de araç çok temiz ve görülmeğe değer. Satma sebebim 2. Araç alamıyorum 3 kapılı olduğu için bana günlük kullanımda kullanışlı...
Ynt: Ikıncı El Terrano Tavsiyesi
Ben benzin ile bu aracı kullanmadım. LPG yakıtı ise şehirdışı 11- 13 litre yakıyor ancak belirtmek isterim otomobil gibi kullanıyorum 90 km. Sabit hızda değil 100-120 arası hızlarda kullanarak bu ölçüm. Şehir içi ise 15 litre yazın yaptığım ölçüm balikesir içi...
1997 Model
203.000 Km.
Orjinal oynanmamış düzgün bir araçtır. Motor şanzuman ve arazi şanzumanı sorunsuzdur. Araç arazide kullanılmamıştır. Lastikler AT serisi yenidir (6 aylık) Telefonda detaylı bilgi vereceğim. Eğer bu model bir araba arayan varsa emin olun ki aradığı araç bu net söylüyorum...
Ynt: Ikıncı El Terrano Tavsiyesi
Merhaba
Terrano2 ve 2.4 benzinliyse araçta temizse korkulacak bir araç değildir. Standart donanımıyla bile yeterli performans verir. Yedek parça sıkıntısı yoktur istediğin parça en geç ertesi gün elindedir. Kilometre sorun değildir sorun nasıl kullanıldığıdır...
Ynt: Nissan Araçlarınızla İlgili Her Tür Teknik Bilgi İçin 0542 511 90 15
Merhaba;
Benim aracım 1997 model terrano 2.4
Aracı 3 aydır kullanıyorum çokta memnunum araçta başından beri düşük devirlerde bi bocalama var sanki böyle 6 silindir gibi çalışıyo gaza basınca problem kalkıyo 3 aydır...
Ynt: Satılık 235 / 75 / 15 Mt Takım Lastik
Fotograf çekmedim ancak çekerim yarın lastikler yeni gibi ben daha çok asvaltta kullandığım için 80-90km.den sonra ses yapıyordu bende AT serisi lastik aldığım için boşa çıktı lastikler telefon et öyle görüşelim tel. 0 505 813 44 34