Luxar kullanıcısının son içeriği

1. L

Harikalar Diyarı

Herkese iyi günler. Benim ismim Burak Yaba. Muğla/Menteşede ingilizce öğretmenliği yapmaktayım. Aynı zamanda 3-6 yaş arası çocuklara yönelik bir Dil ve Sanat Okulu'nun kurucusuyum. Yaklaşık 5 yıldır kampçılık ile uğraşıyorum. Geçtiğimiz yıl çok şükür ilk karavanımı almayı başardım. Bu yılda...
  2. L

Antalya Adrasan

Manzarasını çok duydum ancak asıl endişem yol durumu. Kısaca yol çift şerit mi asfalt durumu nedir v.s. aydınlatabilecek olan varsa çok sevinirim. Çekme karavanla geçmeyi planlıyorum yoldan
  3. L

Çekme Karavanda Soğutma Meselesi

Valla tüm planları değiştirdim :D Bir çeşit evoporasyonlı el yapımı klima deneyeceğim sanırım. Tek eksiğim radyatör ve fan kaldı. 12V ile çalışıp iyi üfleme sağlayabilecek bir fan ve soğutma suyunu geçirebileceğim uygun boyutlarda radyatör tavsiye edebilecek var mı?? (mümkünse tofaş kalorifer...
  4. L

Antalya Adrasan

Peki Fethiye-Antalya arasındaki sahil yolu'nun durumu hakkında bir bilginiz var mı acaba?
  5. L

Antalya Adrasan

İyi günler herkese. Haziran 20-21 gibi sahil yolundan Antalya Adrasana gitmeyi düşünüyorum. Yol durumu, Adrasanda kalınabilecek yerler v.b. konularda aydınlatabilecek arkadaşlar varsa tecrübe ve bilgilerini almayı çok isterim
  6. L

Açıkcası girip çıkmadık usta klimacı v.s. bırakmadım. 12v ile yapmak mümkün ama ciddi anlamda maddiyat çıkıyor ki bu da 3.000 TLye kadar neredeyse uzanıyor. Sadece kompresör 1000tl. 2. el bir mobil klima parçalarını ya da eski pencere tipi bir klimanın parçalarını kullanarak deneyeceğim. Boyut...
  7. L

Karavan malesef koyu gri renkte. Dediğiniz hesaba göre yetersiz olabilir. Peki buzdolabı motoru yerine klima motoru kullansam sistem olarak ne gibi bir fark çıkar arada? Kısaca sizce mobil bir klimanın tamamını değilde içindeki parçaları monte ederek verim almak mümkün müdür?
  8. L

İyi günler herkese. Siteyi uzun süredir takip etmeme rağmen ilk defa konu açıyorum. Sanıyorum ki özellikle çekme karavan ile ilgili herkesin yaklaşan yaz aylarında kafasını karıştıran bir mesele. Konu ile ilgili yaptığım çalışmaları ve tabiki görüşlerinizi alışveriş yapmak istiyorum. Soğutma...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri