Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)
çok güzel fotoraflar murat bey . emeğinize sağlık inşallah bayramda görüşmek umuduyla...
Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)
midye dolma ve taze karadeniz balık ziyafeti , birde bunun yanına meşhur bartın salatası . bayram bartında geçecek galiba.... :)
selam . mehmet ben bayramda kaçıncı gün bartındasınız ?. mükemmel bir yer seçmişiniz doğa harikası ve çok temiz bir yerdir . bartına giderken benim yanımdan geçeceksiniz safranboludan . size katılmayı...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
selam . mehmet ben bir sevdanın peşinde koşan arkadaşlarla aynı gemide olmak güzel bir şey olsa gerek. yaşım 40 . 34 sene istanbulda yaşadıkdan sonra kendimi safranboluya attım ve çok pişman oldum daha önce niye gelmedim diye .doğası insanları ve benim...